12.3.2010

Ammattimeikaajan luonnonkosmetiikkasuosikit

Naamaani on tällä viikolla vedelty komeen kertaan kuvausmeikit. Siihen nähden, etten arkena juuri meikkaa, olen viime päivinä saanut osakseni melkoisen kauneuskemikaalicocktailin. En ole (vielä) niin diiva, että vaatisin meikkaajaa käyttämään ihollani vain luonnonkosmetiikkaa. Olen sen verran harvoin maskeerattavana, että tällaisen nyt kestää, vaikka nämä aineet jolla mua tällä viikolla on laitettu, tuntuvatkin aika heveiltä.


Keskustelin tänään kuvauksissa meikkaajani kanssa eri luonnonkosmetiikkatuotteista ja hän kertoi, että esimerkiksi Dr. Hauschkan ripsiväri on ammattimeikkaajapiireissäkin arvostettu ja käytetty tuote. Niin ovat myös Hauschkan meikkikynät, jotka kuulemma ovat ihan lyömättömiä (niin silmä- kuin huulimeikkikynät siis). Kiinnostava tieto, sillä itse en ole tiennyt, että luonnonkosmetiikka kilpailisi ammattilaisten pakeissa tavanomaisen kosmetiikan rinnalla. Enkä muuten ole testannut Hauschkan meikkikyniäkään. Laitetaanpa muistiin...

Meikkaajani totesi, että luonnonkosmetiikan osalta hankalimmaksi hän kokee tarpeeksi hyvän pohjan löytämisen. Ne kun kuulemma yleensä jämähtävät naamaan, eikä niitä saa työstettyä kunnolla. Luonnonkosmetiikkahuulipunat puolestaan taas kelpaavat ammattilaisillekin. Olen itsekin löytänyt hyviä huulipunavaihtoehtoja luonnonkosmetiikan parista. Jos siellä lukijakunnassa on ammattimeikkaajia, laittakaapa kommenttiosioon omat luonnonkosmetiikkasuosikkinne!

Tällaisia tiedonmurusia kosmetiikkakentältä tällä kertaa. Nyt menen pesemään naamani ja nautin siitä, ettei tarvitse meikata moneen päivään!

Psst... Uusi Musta testautti luonnonkosmetiikkaripsivärejä lukijoilla, löydät testitulokset täältä!

7 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Tuosta tavallisen kosmetiikan kanssa kilpailemisesta tuli mieleen, että Laveran ripsarihan voitti Glorian ripsivärivertailun vuonna 2008. Karkkipäivä-blogissa olikin jo keskustelua siitä, että ihmeen tylyn tuomion ripsarit sai uuden mustan testissä, kun toisilla on niistä hirmu hyviä kokemuksia. Eihän niissä oikeasti ole muuta vikaa kun että ne ei oikeasti kestä vetta.

Pohjista puheenollen.. Ostin muutama viikko sitten Santen meikkivoiteen ja yllätyin todella positiivisesti! Tuoksuukin hyvälle!

ekoellu kirjoitti...

Dr.Hauschkan volume ripsari onkin ihan huippu. Sitä toista en ole kokeillutkaan.

Hauschkan tuotteillahan on meikattu ja maskeerattu joitain Suomalaisia elokuviakin, siis näyttelijöitä ;) Joten ihan varmasti sopii ammattilaisten käteenkin hyvin. Muistaakseni elokuvista Täällä pohjantähden alla on yksi niistä ja tuleva Kohtaamisia myös.

-Ekoellu

Minna kirjoitti...

Kiva kuulla eriäviä mielipiteitä tuohon UM:n ripsaritestiin. Ostin hieman ennen testitulosten julkaisemista ensimmäisen luonnonkosmetiikkaripsivärini, joka testissä myös oli mukana, ja ihmettelin myös miten negatiivisia kommentteja ripsivärit testissä saivat. Merkittävin ero, jonka olen itse huomannut aiemmin käyttämiini merkkeihin verrattuna on, tämä ei ärsytä silmiäni. Luonnonkosmetiikan puolelta on löytynyt muitakin positiivisia yllätyksiä saralla ärsytykset ja allergiat.

Marge kirjoitti...

Me pidimme taannoin tyttöjen kanssa meikki-illan, jossa tutustuimme Couleur Caramelin tuotteisiin ammattimeikkaajan kanssa. Hän kertoi käyttävänsä ainoastaan CC:n tuotteita ammattikuvissa, joten kyllä heitäkin löytyy, jotka luottavat luomuun :) Sitä paitsi CC:n luomivärissä on niin paljon pigmenttiä, että pysyvät kunnolla kuvausolosuhteissakin, kuulemma.

Itse olen vähitellen siirtynyt CC:n käyttäjäksi kaikissa meikeissä ja nykyään myös voiteissa. Suosittelen!

Hanna kirjoitti...

Itse olen valitettavasti pettynyt pahasti tuohon Dr. Hauschkan ripsariin. Kuulun niihin onnellisiin joilla ripsiväri yleensä pysyy ripsissä varisematta tai leviämättä missä tahansa olosuhteissa, mutta tämä ripsari valui pitkin alaluomea jo ennen lounasta. Sen lisäksi ripsarissa on jokin ainesosa joka tuntuu silmissä miedosti samalta kuin toisi kylmävoidetta silmien lähelle, eli jonkin lainen ärsytys, tämä tosin katoaa kun ripsarin on levittänyt ripsiin.

Hauschkan rajauskynät sen sijaan kuuluvat suosikkeihini, samoin CC:n kynät. Molemmissa on kunnolla pigmenttiä ja levittyvät hyvin. Näistä kahdesta jos olisi pakko valita, taitaisin silti valita CC:n kynät, ne pysyvät nimittäin itselläni vielä aavistuksen paremmin ja värivaihtoehtoja löytyy. Hauschkalla on ihana vihreän hopeinen sävy joka sopii loistavasti harmailleja vihreille silmille. *vinks vinks* :)

maria kirjoitti...

Ostolakossa -blogissa tutustuin Bare Minerals -meikkipohjaan. Sain Kickistä kokeiltavakseni - tykästyin täysin!
BareMinerals ei kuitenkaan taida olla luomusertifikaatin saanut, tai muutenkaan luomua valmista. Mutta tuo pohja sisältää muistaakseni vain viittä mineraalia, eikä mitään muuta. Mielestäni se on kuitenkin parempi kuin ne kaikki muut aineet mitä ns. tavallisissa puutereista ja meikkipohjista löytyy.

Maria kirjoitti...

Itse olen harmikseni kovin monelle luonnonkosmetiikan ainesosalle allerginen (siitepöly- ja ruoka-aineallergiat ovat siihen läheisessä yhteydessä), mutta olen onneksi löytänyt muutaman itselleni sopivan meikkituotteen.

Käytin jonkin aikaa tuota CC:n ripsaria, mutta se alkoi paakkuuntumaan hetken käytön jälkeen... Tämänhetkinen huulikiiltosuosikkini on Logonan Lipgloss-tuubi. En tiedä saako Suomesta, itse tilasin nettikaupasta. Olen myös aivan ihastunut Everyday Mineralsin luomiväreihin, poskipuniin ja siveltimiin. Kuten Bare Mineralskin, nämäkään eivät ole luomusertifioituja, mutta ainesosalista miellyttää.

Suositut tekstit