25.2.2010

Vanhan postauksen uusi elämä

Blogi on kiva formaatti jakaa tietoa, mutta sikäli huono, että postaukset "vanhenevat" nopeasti. Tippuvat siis jonnekin blogin uumeniin, vaikkei niiden sisältö välttämättä vanhenekaan. Tässä siksi pari aikaisemmin julkaistua, kemikaaliaiheista tekstiä, joiden sisältöön suosittelen tutustumaan:
Psst... Uudesta Mustasta ja Kempparista on käynnissä kiihkeitä keskusteluja ja mielipiteiden vaihtoa, otan kantaa keskusteluun itsekin ihan pian. Sillä välin voitte lukea vaikkapa Mari Koon blogauksen aiheesta!

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta sen paremmin Mari Koon kuin Kemikaalikimaran Anja Nysténin bloggauksissa ei missään vaiheessa oltu sitä mieltä, että kemikaalit olisivat haitattomia tai muuten vain ihania. Kyse noissa bloggauksissa on siitä, mikä SINÄ, Noora Shingler olet, kun kirjoitat tätä blogia tai juttuja Uuteen Mustaan. Asiantuntija, Ylen toimittaja, tutkiva journalisti, yksityinen bloggaaja? Ja mikä on Ylen rooli Uuden Mustan takana vai onko Ylellä roolia siinä lainkaan.

Noora kirjoitti...

Sirpa: En kai minä väittänytkään niin? Sinulle selvennykseksi, että YLE tilaa Uutta Mustaa tuotantoyhtiö Tarinatalolta, aivan kuin YLE tilaa muitakin sisältöjä tuotantoyhtiöiltä. Tarinatalo tekee esim. YLElle myös Antiikkia, antiikkia -ohjelmaa ja Hullu juttu -ohjelmaa. Nyt Tarinatalo tekee YLElle myös nettisaittia nimeltä Uusi Musta. Se mikä Uuden Mustan määritelmä on, se löytyy sivulta itseltään, tämän linkin takaa:http://uusimusta.squarespace.com/uusi-musta/.

Minä olen bloggaaja ja toimittaja, aivan kuten tähänkin saakka. En ole siis minkään tietyn alan asiantuntija, vaan: "Noora Shingler on terveydestä ja ympäristöstä kiinnostunut, YLEn Uusi Musta -sivuston toimittaja ja tuottaja, joka opiskelee vapaa-ajallaan luonnonmukaista maa- ja elintarviketaloutta". Lainaus on tuosta oman blogini oikeasta reunasta :)

Olen siis toimittaja ja bloggaaja.

Krista kirjoitti...

The Body Shopilla on uusi kasvotuotesarja nimeltään Nutriganics. Saanut Ecocert-merkinkin. Olisi kiva lukea sinulta jotain mielipidettä/juttua ko. tuotteista.

Noora kirjoitti...

Krista:Hei kiitti infosta, en tiennyt tuota. Laitan korvan taakse1!

Suositut tekstit