1.2.2010

Tsekatkaa!

Joku kaipaili "oikeaa" sisältöä Uuden Mustan sivulle. Nyt olisi aika herkullinen juttu luettavana. Tsekatkaapa kollegani Katja Lahden juttu Energiajäte ja perähikiä nimeltä Suomi. A-si-aa.Myös Uusi Musta -sivuston Muissa medioissa -osioon kannattaa tutustua. Sieltä löydät viikottain hyviä mediatärppejä. Etusivun vasemmasta laidasta puolestaan löydät erilaisia linkkilistoja, esimerkiksi ekokengät ja -korut löytyvät nyt Valkoiselta listalta.

10 kommenttia:

paulamummu kirjoitti...

No... enpä uskalla sanoa, mitä tulikaan mieleen.

Mut voisitko selvittää, miksi meillä ei ole minkäänlaista luomuvaihtoehtoa pikkuvauvoille?

Tarza kirjoitti...

Miten niin ei ole? Kaupat on täynnä luomulastenruokapurkkeja ym. nuoremmat syö sitten sitä äidinmaitoa ja sehän on just niin luomua ku mitä se äiti vaan syö...

ps. Noora vastaatko joskus niihin pariin keskusteluun, mitkä käyvät kuumana?

paulamummu *ei mahdamitään enää* kirjoitti...

Lukakaa vaikka uteliaisuuttanne (ei naurata ainakaan!) äidinmaidonkorvikepurkkien kylkiä... Minkälaiset vaihtoehdot!!!! Keinomaitoa, ei vastiketta, eikä missään tapauksessa korvikettakaan:-(

confannu kirjoitti...

Tuntuu pahalta antaa tällaista palautetta Uudesta Mustasta, koska se on kuitenkin käypänen sivusto jolle varmasti on tilausta...

Mutta niin kovin toivoisin että korvaisitte tämän Katjan jollain sympaattisella työntekijällä, nykyisellään ärsyyntyminen kyseisen henkilön takia päätyy usein koko sivuston välttelemiseen, vaikka se teoriassa onkin loistojuttu :(

Viittaan siis kirjoitustapaan, ennakkoasenteisiin (joita ei ilmeisesti ole halukaskaan tarkistamaan tai korjaamaan) sekä yleiseen fiilikseen joka hänen kirjoituksistaan syntyy. Surullista ja sitä paitsi tarpeetonta! Mutta lienee makuasia..

Henna kirjoitti...

Täysin eri mieltä Katjasta ;) Tykkään terävästä kirjoitustyylistä ja siitä "yleisestä fiiliksestä", mitä tuolla sitten tarkoitetaankaan. En ole aiemmin lukenut kyseiseltä henkilöltä mitään (tietääkseni), joten en tiedä mitä hän muualla kirjoittaa, mut UM:ssa toimii loistavasti.

Noora kirjoitti...

Tarza:Vastaan heti kun ehdin edes lukea kommentit :/ Uusi Musta teettää nyt niin paljon duunia (ja kirja!), koitan ehtiä lähipäivinä.

Katjasta:Katjan persoona on vahva ja me molemmat ollaan ihmisiä, jotka varmasti ärsytetään monia. Se nyt on ominaisuus molemmissa, joihin pitää joko tottua tai vaihtaa saittia, valitettavasti.

confannu kirjoitti...

pitänee sitten äänestää jaloillaan, niin sanotusti...

voitsitko kuitenkin kertoa, onko katja horoskoopiltaan oinas? tämä jää muuten häiritsemään kovasti ;)

Noora kirjoitti...

Confannu:Juuri tällainen kommentointi on NIIN turhaa. Siis oikeasti. Ihan tiedoksi sulle, että Katja, kuten minäkin, on vesimies ja meillä on jopa SAMA SYNTYMÄPÄIVÄ! Nyt voit sitten vaivata päätäsi tällä.

Eer kirjoitti...

Älä Noora loukkaannu, mutta minäkään en valitettavasti pidä Katjasta saamastani vaikutelmasta + hänen tyylistään. Hänestä ei jotenkin saa asiallista ja ammattimaista kuvaa, toisin kuin sinusta. Ehkä se on vain tottumuskysymys. Mutta sen takia en ole päässyt ainakaan vielä Uusi Musta -sivustoon sisälle.

Katja kirjoitti...

Vai että horoskooppimerkki.. :D Mulla on ollut oma blogi jo kolme vuotta, joten tiedän kyllä että tyylini jakaa ihmisiä. Tiedämme Nooran kanssa siis varsin hyvin, että kaikkia ei voi miellyttää, sehän on ihan normaalia. On kuitenkin ihan pakko huomauttaa, että Uuteen Mustaan kirjoittaa minun lisäkseni kaksi muutakin tyyppiä, joten kannattaa lukea vain Viivin ja Nooran jutut, jos tyyli uppoaa paremmin.

Suositut tekstit