26.2.2010

Raappahousut kunniaan!

Siihen nähden, kuinka paljon aikaa useimmat meistä viettävät raappahousuissa ja muissa kotivermeissä, on näistä kotien kammotusunivormuista puhuttu aivan liian vähän (joku tietenkin saattaa olla eri mieltä). Mutta asia on nyt korjattu! Kotihousujen asialle on ryhtynyt Home couturea esittelevä Kotihousut-blogi.


Kuva: kotihousut.blogspot.com

Kuka tahansa voi lähettää saitille oman otoksensa kotivaatteistaan, ja koska päät rajataan veks, voit olla kotihousuissasi täysin anonyymi. Niin koukuttavaa! Huomaa myös kuvien alta löytyvät kuvaukset asukokonaisuudesta. Tässä yksi aika hyvä:

"Tyyli-ikonini on Madonna. Vaikutteita saan Pietarista ja kylmästä asunnosta. Lempivärejäni ovat punainen ja vihreä, sillä pidän vastakohdista. Verkkareissani arvostan kestävyyttä ja laatua. Nämä kotimaiset verkkarit ostin vuonna -94. Pidän puuvillasta ja teryleenistä. Luonnollisuus on minulle tärkeää." Kuvausta vastaava foto näyttää tältä.

Jos jollain sivustolla esitellään arkipäivän realismia, on se täällä. Peukku kotihousuille.

Terveisin nimimerkki "Kalsongit ja villapaita"

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Täydellistä! :D

Noora kirjoitti...

Tiia:Eikö?!!

Norppa, Noora kirjoitti...

Aivan parasta! On paljon kiinnostavampaa miltä ihmiset näyttävät kun muut eivät näe, kuin se miltä he näyttävät kun ovat valmistautuneet. :D
FB:ssä eräänä iltana kaikki innostuivat kuvailemaan kotiasujaan(mikä oli sekin jo melkein pelottavaa) mutta kyllä kuva kertoo aina tuhat sanaa. :)

Suositut tekstit