2.2.2010

Muutoksia kommentointiin

Huomenta kaverit. Olen aivan suossa kommenttienne kanssa (1200 lukematonta kommenttiketjua) ja siksi muutin kommentointimahdollisuutta vähän. Ennenn kuin hermostutte asiasta niin tiedoksi, että ainoastaan täysin anonyymiä kommentointia on rajoitettu. Tämä siksi, että vaihtoehtonani on joko sulkea kommenttimahdollisuus kokonaan, tai jollakin tavalla hieman rajoittaa hommaa. Nimimerkin käyttö helpottaa muita hahmottamaan, ketkä anonyymit ovat yksi ja sama henkilö.

Valitsin Bloggerin kommenttirajoitusvaihtoehdoista sen miedoimman, eli kommentointi vaatii nyt rekisteröitymisen (myös openID käy). Voitte siis aivan mainiosti luoda itsellenne nimimerkin, jolla kommentoitte, omalla nimellä ei siis tarvitse alkaa kommentoimaan.

19 kommenttia:

veteraaniurheilija kirjoitti...

Sinun Ruoka, terveys ja ravitsemus -linkkikokoelmasta puuttuu Suomen suosituin terveysblogi: Veteraaniurheilijan blogi (CISION GLOBAL MEDIA INTELLIGENCE, 2010). Monta hyvää blogia siinä listassa jo onkin.

Pellon pientareella kirjoitti...

Hyvin ymmärrettävää ja ihan hyvä ratkaisu.

Noora kirjoitti...

Veteraaniurheilija:MÄ LUULIN ETTÄ SE ON SIELLÄ!!! Lisään heti. Hyvä kun huomautit ;)

Pellon:Kiva kuulla!

Ulla kirjoitti...

Hyvä ja varmasti järkevä ratkaisu tuo rajoitus.

Jinnai kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiia kirjoitti...

Fiksua eikä mitenkään valitettavaa!

Mimi kirjoitti...

Samaa mieltä edellisten kanssa.

Helmi kirjoitti...

"Fiksu ratkaisu ja nostaa varmasti keskustelun tasoa :)."

Luultavasti ei. Anteeksi, en usko ihmeisiin =)
Toivottavasti jää turhat mielenpahoittamiset pois.

Jäi tälläinen juttu mietityttämään; jos joku on eri mieltä kuin muut tai Noora, ja ilmaisee asiansa. Käykö tässä nyt sitten niin, että kaikki muut "kostavat" hänelle.
Esim, jos hä pitää omaa blogia, niin hän saa tuntea sen "nahoissaansa" omassa blogissa?

Saattaa kuullostaa kaukaa haetulta esimerkiltä, mutta maailmaan mahtuu niin paljon erilaisia ihmisiä, että kaikki on mahdollista.

Toivon että me lukijat olemme sen verran viisasta porukkaa että otamme eriävät mielipiteet vastaan ja kommentoimme jos näemme sen aiheelliseksi, ja pyrimme pitämään kielenkäyttömme asiallisella linjalla.

Itse pyrin siihen.

ÄF kirjoitti...

Hyvähyvä.

Jinnai kirjoitti...

Helmi: Eihän sitä blogia ole pakko pitää vaikka google- tili/tms olisikin. Kysehän on nyt vain nimimerkin luomisesta. Anonyymina on helppo perseillä ja monistaa omaa mielipidettään, mutta nimimerkin luominen monelle eri nimelle vaatii jo kärsivällisyyttä :D

Jinnai kirjoitti...

Niin ja saahan aina olla eri mieltä, mutta keskenkasvuinen haistattelu tai perusteettomat mielipiteet joutaakin roskikseen.

Prefecta kirjoitti...

Ihan OT, Jinnain mainitsema keskenkasvuinen haistattelu tuntuu olevan kovin suomalainen ilmiö. Itse luen blogeja viidellä kielellä ympäri maailman ja ainoa missä tohon törmää on täällä kotilandiassa. Mistäköhän sekin johtuu?

Maria kirjoitti...

joo ymmarrettavaa kylla, Noora raukka kun paivitat nii usein ja lukijoita ihan alyttomasti! ei niin etta tiuhaan paivittaminen meita lukijoita haittais :D
ja tuo Helmin esiintuoma kostamisjuttu on minusta aika kaukaahaettua.

lachica kirjoitti...

Hyvä veto Noora!

Ps. mielenkiintoinen uusi "terveysruoka"..
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/02/30223

Jinnai kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jinnai kirjoitti...

Prefecta, se on se suomalainen kateus. Joitakin ottaa kuuppaan muiden menestyminen ja sitä sitten pitää yrittää lytätä ilkeämielisillä kommenteilla ;). Sitten on tietysti nämä provot, joiden elämäntehtävä on vain yrittää ärsyttää muita.

Dragofix kirjoitti...

Fiksu ratkaisu eikä ollenkaan valitettavaa, päinvastoin. :)

Dragofix kirjoitti...

Naurahdin muuten ääneen tolle possusta terveystuote-linkille. Enää ei jää kuin nitraatit, homokysteiini, ruuansulatuksen energiakulutus, ympäristömyrkyt, lääkejämät, raskasmetallit, hemirauta, ekologisuus, eläintenoikeudet, bakteerien toxiinit sekä monet muut haittavaikutukset. :D

Noora kirjoitti...

Kiitti kommenteista! Kiinnostavaa nähdä, muuttaako tämä uusi systeemi kommenttien osalta mitään. En odota tai tavoittele sitä, että keskustelu muuttuisi homogeeniseksi, mutta on mukava ehkä vähitellen oppia hiukan lukijoistani ja yhdistää kommentti ja nimimerkki keskenään. Kiinnostavaa tosiaan!

... ja kiitti lachica :)

Suositut tekstit