17.2.2010

Luonto käsissä

Kylläpäs taas naurattaa. Törmäsin tänään ihan parhaaseen mainoslauseeseen vähään aikaan (harmi etten tajunnut ottaa kyltistä kuvaa). Kynsisalongin mainoksessa puhuttiin "luonnonkynsistä", joka tarkoittaa — loogisesti — asiakkaan omia kynsiä. Näin kätevästi saadaan sana luonto ängettyä mainokseen, jossa suositellaan manikyyrin ottamista. Voin sanoa, että se aivan järkyttävä akryylilakan haju (ymmärtääkseni se liittyy jotenkin tekokynsien laittamiseen..?), joka kynsisalongista tulvahti, oli kyllä kaukana mistään luonnollisesta. Haisi ihan kuolemalle.

Tajusin tämän esimerkin myötä, että hei: mullahan on luonnonhiukset, luonnonripset ja ne jo mainitut, luonnonkynnet! Cool.

4 kommenttia:

Prefecta kirjoitti...

Onneksi ei väitetty luomukynsiksi...

seeds kirjoitti...

Älä unohda myöskään luonnonihoa...

Noora kirjoitti...

Perfecta:Joo, esim. "luomurinnat" on sana, johon aina välillä törmää.

Seeds: Totta ;)

Elisa kirjoitti...

hih, näihin nimiväännöksiin törmää aina silloin tällöin. eräskin tuttavani kehui menevänsä ottamaan "ekokynnet". itse entisenä kynsimuotoilijana tietenkin kiinnostuin, että hetkinenhetkinen, mitäs ne on ja lopulta paljastuivatkin ihan tavallisiksi rakennekynsiksi, mutta niiden markkinointinimi( englannin kielinen) hieman johdatteli tuttuani harhaan:D

Suositut tekstit