3.2.2010

Kevät on kengissä

Koska ulkona paistaa aurinko (enkä saa keskityttyä kirjani kirjoittamiseen), on kai oikeus unelmoida keväästä. Helpoiten se onnistuu kuvittelemalla jalkaan jotain muuta kuin lapikkaat ja villasukat. Katsokaapa näitä Toms shoes -herkkuja!


-kuvat: 80spurple.com

Vaikka lapikkaani ovat ihan jees, ei minulla olisi mitään sitä vastaan, että ulkona pärjäisi jo kangastossuilla. Kullan väriset Tomsit olisivat aika päheät!

Koska teitä kuitenkin kiinnostaa hinta, niin tiedoksi, että kuvien Tomsit maksavat 69 (harmaat), 42 (kultaiset) ja 50 dollaria, plus tietty shippauskulut. Mutta: ennen kuin innostut tilaamaan näitä hyvää tekeviä tossuja netistä (ai miten niin "hyvää tekeviä"? Lue aikaisempi postaukseni), kannattaa kokeilla onneaan Viiskulman Greendressistä. Tomsit ovat kuuluneet kaupan valikoimiin alusta saakka, joten kuka tietää, ehkä näitäkin versioita Tomseista saa samasta putiikista!

... ja kun sinä ostat Tomsit, saa myös joku lapsi komansissa maissa parin kenkiä. Ei pöllömpää.

10 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Ihanat nuo harmaat! Tai siis realistisimmat, toiset kaksi ovat myös hienoja, mutta niitä ei luultavasti tulisi käytettyä.

Tiedätkö (tai tietääkö joku muu) paljon perustossu-Tomssit suunnilleen maksavat Greendressissä?

Noora kirjoitti...

Ninni:Mä soitin juuri sinne ja hinnat noissa tossuissa on normina noin 60 euroa, mut nyt kaupassa on ale ja kengät on siis -50% eli 25-30 egee kpl.

Iines kirjoitti...

Näyttävät aika littapohjaisilta..tuommoinen kuosi, mutta sellaisilla ergonomisilla "paljasjalkakävelykengillä" olisi hyvä yhdistelmä.

lachica kirjoitti...

Tomseja oli myynnissä myös Iso-Roban Glowssa ainakin vielä viime keväänä, ja vielä mainostavat myös sivullaan kyseisiä kenkiä.
Perusmallit maksoivat siellä jotain 45-50 egee jos nyt oikein muistan..

Riina kirjoitti...

Heippa. Pikkuinen huomautus, nuo kaikki tossut eivät ole vegaanisia, sillä niissä sisäpohja on nahkaa. Mutta löytyy sieltä jokunen vege-kenkäkin ja hyvä se :)

Noora kirjoitti...

Lachica:Ai, hyvä vinkki, enpäs tiennytkään!

Riina:Hyvä huomio, kiitos tarkkasilmäisyydestä!

seireeni kirjoitti...

Noora, onko Pyykkis jo tuttu? www.pyykkis.fi

Sattumalta kävelin tänään Hesarilla sen ohi ja heti ajattelin levittää tietoutta :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Ei kevät ole kengissä! Miksi tämä blogi jatkuvasti kehottaa ostamaan ja kuluttamaan, ihan suorin mainoksin, olkoon sitten reilua, ekoa tai luomua?? Vähempi riittää, ostamalla ei osaa onnea tai iloa. Eiköhän lähes jokaisella ole jotkut tennaritkin jo kaapissa.

Kevät on vihertyvässä luonnossa, tuulessa, puihin puhjenneissa lehdissä, muuttolinnuissa. Siitä on kevät tehty.

Pellon pientareella kirjoitti...

Edelliseen vielä, että ne kenkärahat kolmansiin maihin voi lahjoittaa suoraankin, ihan kokonaisuudessaan. Kengän hinnalla lahjoittaessa tarvitseva saa paljon enemmän, kuin mitä kenkien valmistaja eteenpäin antaa.

Jinnai kirjoitti...

"Ei kevät ole kengissä! Miksi tämä blogi jatkuvasti kehottaa ostamaan ja kuluttamaan, ihan suorin mainoksin, olkoon sitten reilua, ekoa tai luomua?? "

Blogi tuo esiin vaihtoehtoja tavallisille brändeille, kuten tässä esimerkiksi consseille ja muille lenkkareille. Ovathan nämä jo itsestään parempi vaihtoehto ja kenkiä tarvitseva voi samalla tehdä hyvää.

Järkyttävää marmatusta kaikesta. Noora tuskin saa tästä "mainostuksesta" yhtään mitään. Yhtä lailla hän esittelee luonnonkosmetiikkaa, pukeutumista ja ruokaa.

Lahjoitukset on hyvä juttu, mutta mistä lahjoittaa jos itsekin tarvitsee kengät jalkaansa?

Mun mielestä missään ei lue, että osta ;).

Mä ostaisin mielelläni tuollaiset, mutta pohja näyttää ikävältä kävellä (kovaa muovia). Joku mainitsikin paljasjalkakengän ominaisuudet ja niillä varustettuna nuo olisivat täysi kymppi!

Suositut tekstit