4.2.2010

2-vuotias

Hups. Huomasin vasta nyt, että blogini on kuukausi ja päivä takaperin täyttänyt kaksi vuotta! Aika menee nopeasti ja on pakko sanoa, että olen aika yllättynyt siitä suosiosta, jota tämä eko-luomu-kirppis-ruoka-kosmetiikka-urputus ja hehkutus -cocktail on saanut osakseen. Kiitos siitä kaikille!

Minulla nyt ei ole mitään sen kummempaa synttäriarvontaa tai vastaavaa varattuna, mutta tässä pieni banneri-iloittelu! Kuten olette huomanneet, uusin blogini bannerin noin 3-4 kuukauden välein, yksinkertaisesti siitä syystä, että kyllästyn siihen nopeasti. Ehkä pitää alkaa kohta kierrättää näitä vanhoja bannereita uudelleen, osa näistä olisi ihan käyttiksiä vieläkin.


Alin kuva on tekstitön, koska en löytänyt mistään kuvan banneriversiota! Bloggerissa se vielä näköjään näkyy, tosin pienenä ikonina vain. Tämä raitiovaunupysäkkibanneri kesältä 2008 taitaa olla kaikista näistä oma suosikkini.

Teen parhaillaan presentaatiota blogistani erääseen tilaisuuteen ja huomasin, että vuosi sitten keväällä lukijoita oli 6600 viikossa. Nyt teitä on jo 9000 - 10 000 joka viikko. Jännä nähdä, paljonko teitä on vuoden kuluttua. Kiitos kaikille seurasta, taival jatkukoon!

13 kommenttia:

viv kirjoitti...

Neljäs missä sulla hedelmiä sylissä on mun suosikki ja kuvaa hyvin blogia!

Mimi kirjoitti...

Onnea Kempparille!

Tässä ois taas päivän uutispommi. Hyvää ruokahalua kaikille...
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkijat%20kehittiv%C3%A4t%20m%C3%A4t%C3%A4nem%C3%A4tt%C3%B6m%C3%A4n%20tomaatin/1135252622271

Basilika kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle!
Niin mustakin paras, se oli silloin bannerina kun aloin seuraamaan blogiasi. seuraavaksi paras on keltaisella tekstillä oleva berliiniaikainen (muistanko oikein)

Fakta ja Farfalle kirjoitti...

Berliini-banneri on oma suosikki! Ihanan aurinkoinen :)

Pilvi kirjoitti...

Itse pidän ensimmäisestä.. kuvassa välittyy tuho ja viattomuus. Kauniit naisen kasvot ja takanana oleva ihmishälinä tuo omaan mieleeni tehtaan.

Noora, mistä saat tietoosi kuinka paljon sinulla on lukijoita? Entäpä onko vanhat tiedot jossain helposti saatavilla vai omassa muistivihkossasi?

Ulla kirjoitti...

Onnea 2-vuotisesta taipaleesta! Mua miellytti eniten tuo ylin banneri (silloin mä en kylläkään tiennyt vielä tästä blogista mitään). Btw. kiva tukka sulla Noora ko. bannerissa.

Pitää ihan mainita, kun ostin eilen kirjoitustesi innoittamana Argiltubon, olipa kivaa ainetta ja ihanasti pehmensi ja kirkasti ihoa. Kokeilin vasta kasvoille saunassa, täytyy lätkiä joku päivä koko kropalle. Niin ja ostinhan mä myös Argitalin Vihreä savi-jojoba-hoitiksen, hyvän tuntuinen sekin. Kiitos vinkeistä! =)

Jinnai kirjoitti...

Onnea kempparille ja kiitos Nooralle kaikesta puurtamisesta, mitä olet blogin eteen tehnyt :)

Ensimmäinen ja neljäs banneri ovat omia suosikkejani, ehdottomasti.

Mimi, samaa uutista minäkin tänään päivittelin. Hyi hitto :/

Paula kirjoitti...

Mun suosikki on taas tuo toinen pinkkipohjainen. Mutta eipä noissa muissakaan suuremmalti vikaa ole.

Iines kirjoitti...

Eka on paras, kiva cool-look. Sen sijaan vikasta joku vois saada lisää vettä myllyyn ja väittää ylimieliseksi ilmeeksi ;).

Taina kirjoitti...

Tuo pinkki on ihan paras!

Noora kirjoitti...

Kiitti kommenteista!

Ulla:Kiva että kokeilit Argitalia, mä olen oikeasti sitä mieltä, että ellei savelle ole allerginen (en tiedä onko se mahdollista?) tykkää varmasti suurin osa naisista näistä mahtavista savituotteista. Ne vaan tuntuu siltä, että ne on nostettu suoraan maasta, jotenkin niin vitalisoivaa. Ja ainakin mun iho ja hiukset tykkää kympillä!

Pilvi:Mulla on käytössä Google Analytics ja Oindex. Sieltä näkyy. Ja noi vuoden takaiset luvut olin kirjoittanut muistiin erääseen esitykseen, siksi siis mulla oli ne niin tarkkaan ylhäällä :)

Noora kirjoitti...

Mimi:Kiitti uutispommista! Toi olikin mennyt multa ohi. Blogauksen paikka ;)

Sindu kirjoitti...

Mmmm,en muista missä bloggauksessa mahdoit sanoa,että et enää "ehdi" löytää uusia blogeja,tai jotain tuohon suuntaan :D Ajattelin tässä sopivasti sinun banneri-kuviesi alle kommentoida,jos haluat käydä vilkaisemassa vastasyntynyttä blogiani. Ei kokokaan kasvis(eikä varmaan tulekaan olemaan),eikä kokonaan ekologinen (eikä varmaan tulekaan olemaan),mutta suunnan toivon olevan oikea. Esikuvana mm sinun loistava blogisi! Kiitos insipaariosta!

Suositut tekstit