18.2.2010

Kommentointikyselyn tulokset

Haluan anonyymin kommentointivaihtoehdon takaisin
Kiitos kaikille kyselyssä äänestäneille. Äänet jakautuivat yllättävän tasaisesti, mutta siltä näyttää, että nykymenolla jatketaan, eli anonyymi kommentoiminen on ainakin toistaiseksi historiaa.

4 kommenttia:

seppo kirjoitti...

Mielestäni se anonyymiys pitäisi kyllä saada takaisin, eikö ole parempi että keskustelua syntyy eripuolilta? Nyt voi käydä niin että pelkästään sinun "ihailijasi" ovat täällä yhtymässä juttuihisi. Itse en ainakaan ole läheskään aina samaa mieltä, ja joskus jutuissasi on suorastaan virheellistä tietoa. Mutta ihan tärkeitä aiheita nämä silti ovat, eri näkökulmista tuskin on haittaakaan?

Sapeli kirjoitti...

Miksi anonyymi-vaihtoehto on poistettu?

Noora kirjoitti...

Seppo:Jos tsekkaat kommenttiosioita esim. kasvisruokapäivän tai MOT-keskustelun osalta niin huomaat, ettei täällä todellakaan hengaa vaan mun "ihailijoita" päinvastoin :)

Sapeli: Lähinnä siksi, että kommentteja alkoi tulla niin paljon, etten yksinkertaisesti ehtinyt reagoida niihin (tällä hetkellä 1300 lukematonta viestiketjua) ja toisaalta taas on helpompi keskustella ihmisten kanssa, kun nimimerkkien myötä osaa edes vähän yhdistää saman ninimerkin jättämiä eri kommentteja samaan henkilöön. Olipas monimutkaisen kuuloista :)

Dragofix kirjoitti...

Jos on asiaa niin nimimerkinkin osaa jokainen tehdä ja tällä vältytään myös helpolta anonyymispämmiltä. Joka tapauksessa, syitä riittää ja toivottavasti asetus pysyy päällä. :)

Suositut tekstit