16.2.2010

Fiksun naisen kosmetiikkaa

Veikkaan, että Uuden Mustan uusin teksti on suurimmalle osalle Kemikaalicocktailin lukijoista tuttua kamaa, mutta kertus on opintojen äiti, eikö? Fiksun naisen kosmetiikkaa -blogauksen myötä aloitan Uudessa Mustassa kosmetiikka-aiheset postaukset ja kosmetiikan raaka-aineiden käsittelemisen, ihan ruohonjuuritasolta. Tämä eka juttu on suurpiirteisempi, mutta tulevaisuudessa paneudutaan kosmetiikkateemojen yksityiskohtaisempiin kommervenkkeihin.

4 kommenttia:

H&V kirjoitti...

Jotenkin ärsyttävää, että nykyään täällä on postauksia vaan siitä, että mitä olet edellisenä päivänä postannut uuteen mustaan.

Mikä funktio on kahdella blogilla, jos toisen sisältö on näivettynyt suurimmaksi osaksi vaan toisen sisällöstä tiedottamiseen?

Noora kirjoitti...

HV: Onko Kempparin sisältö näivettynyt suurimmaksi osaksi vaan toisen sisällöstä tiedottamiseen? Musta ei ole. Vinkkaan UMn jutuista siksi, että oletan suurinta osaa kiinnostavat ne aiheet, joista UM-saitille kirjoitan. Ei kukaan urputtanut silloinkaan, kun vinkkasin YLEn Eko,reilu & luomu -blogiini tai Berliini-blogiin. Tämä on suoraan siihen verrattava asia, eli ei ollenkaan uusi ilmiö blogissani. Koita kestää.

Ulla kirjoitti...

Täähän on hyvä juttu! :)

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

HUOM! RIPSARIVINKKI: Phyt's-nimisen ranskalaisen lafkan luomuripsiväri kannattaa tsekata, jospa sitä esim löytyisi Tukholmasta? Itse olen ostanut sen täältä kotimaastani Ranskasta. Näköjään myös Virosta saa sitä, ja ehkä myös voi tilata?

http://www.phyts.com/

Itse kirjoittelen kohta pienen postauksen sen käytöstä blogiini, jos kiinnostaa. :) Oma lempparini siis ennen tätä oli Max Factorin Masterpiece, joka tuuhensi ihanasti. Nyt liippaa läheltä ominaisuuksien kanssa, ja oon megatyytyväinen! :)

Suositut tekstit