25.1.2010

Väripilkkuja

Blogini uusi banneri taitaa olla saanut muotonsa, kiitos taas Samille, jonka graafikkotaidoilla saatiin räpellyksestäni jälleen kerran ihan hieno. Ärsyttävää vaan, että Bloggerissa on niin suppea blogipohjavaihtoehtojen määrä. Pidän siis saman blogipohjan kuin tähänkin saakka. Kai se kelpaa...

Nyt väripilkkuja! Luonnonkosmetiikkakynsilakkakokoelmani sisältää jo aika monia värejä. Kaikki ovat Santen lakkoja, sillä olen havainnut ne erittäin hyviksi hinta-laatu -suhteeltaan. Ne eivät siis ole mitään ilmaislahjoja, vaan itse ostettu ja maksettu. Tänä keväänä aion käyttää kynsilakkaa American Apparellin mainoksen tapaan.

-kuva: American Apparel

Värikkäät kynnet ovat vähintään yhtä suloisia kuin kuvan tytön pisamatkin. Söpöä ja hauskaa :)

Todettakoon kuitenkin, että kynsilakkani eivät ole sertifioituja, sillä kynsilakka vaan ei voi olla täysin luomua tai luonnonkosmetiikan sertifikaattien kriteerit täyttävää. Mutta Santen lakoissa ei silti ole yleisesti allergisoivaa formaldehydia, tolueenia tai kolofiinihartseja — ja kuten sanoin, ne kestävät kynnellä silti tosi hyvin.

Psst...Vinkkinä muuten, että Uudessa Mustassa aletaan lähipäivinä hakea testaajia luonnonkosmetiikkaripsiväritestiin, olkaahan valppaina!

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti seuraavissa kuvissa kyntesi ovat siistit, ettei tarvitse katsella lakasta kuluneita kynsiä. Se on toella epäsiistiä!

E. Birdie kirjoitti...

En malta olla sanomatta omaa mielipidettäni banneri-kokeiluihin. Kun aloin lukea Kempparia, logo oli tosi hauska kuva Noorasta pitelemässä sylillistä hedelmiä, eikä mielestäni sen parempaa banneria ole ollut. Se oli mielestäni tosi raikas ja kertoi paljon blogin sisällön tyylistä. Mutta se on vain minun mielipiteeni.

Anonyymi kirjoitti...

Mua taas vähän häiritsi suun muikistelu hedelmäsylibannerissa. Nyt tää on just hyvä. Tosin edelleen turhan iso.

Anonyymi kirjoitti...

Itse pidin ensimmäisestä bannerista. nykyisestä ei voi olla huomaamatta koukkunenääsi, tai sitten valokuva vain vääristää sen.

Ehkä olen ainoa jota asia häiritsee.. tai osui ainakin silmääni

annepa kirjoitti...

Epäsiistit kynnet ja koukkunenä?!?! Anna mun kaikki kestää! No sainpa ainakin aamun naurut, kiitos vaan Anonyymit :D

Suvi kirjoitti...

Hahahaaa kiitos multakin aamun nauruista, nuo kommentit kun yhdistää niin voisi kuvitella jotain tällaista: http://artistbloc.com/wp-content/uploads/2009/10/wicked_witch.gif Siinä on nenä, kynnet ja vielä hedelmiä :´´´D LOL

Anonyymi kirjoitti...

Hei, toihan olis hyvä kuva! Ei voi taas muuta sanoa kun että joillain (jollain?) on lähtenyt päivä vähän ikävästi alkuun blogikommenteista päätellen.

Anonyymi kirjoitti...

Se on niin kivaa ja jännää ku saa oikein toisen ulkonäköä nimettömänä arvostella... :-)

Vähän säälittää tollaset masentuneet, itseensä kyllästyneet ihmisrauniot. Menkää terapeutille niin päiväkin saattaa näyttää valoisammalta.

Noora kirjoitti...

aiai, mua vaan naurattaa nyt niin paljon!!

seri kirjoitti...

Tämä banneri on musta parempi kuin se eka kokeilu, koska mulle tulee mustakeltaisesta mieleen ydinvoiman vastustus ja edellisessä kuvassa et hymyillyt, joten saattaisit vaikuttaa uuden lukijan silmään tosikolta valistajalta tyyliin telkkarin Olet mitä syöt- juontajat!

Mut tämä on hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

"Vähän säälittää tollaset masentuneet, itseensä kyllästyneet ihmisrauniot. Menkää terapeutille niin päiväkin saattaa näyttää valoisammalta"

Terapeutille en näe syytä mennä, elämäni on liian onnellista sellaiseen paikkaan. Sain uuden työpaikan, ostin asunnon ja odotan ensimmäistä lastani. =D

Tokaisin vain, että mielestäni nenä näyttää koukkunenältä. Se oli vain minun mielipiteeni.

Asian olisi voinut ehkä sanoa toisin: suosittelen valouskuvakulman vaihtoa.

Kerran tässä blogissa aarvosteltiin julkisuuden henkilöitä liian laihoiksi, luukasoiksi. Ajattelin että voin sanoa mitä mieltä olin kuvasta.

Maria kirjoitti...

haloo anonyymi, vahan eri asia arvostella yleisesti julkkiksia liian laihoiksi kun haukkua toisen nenaa pain naamaa! onko ne omat mielipiteet pakko aina sanoa aaneen?
en tiia Noorasta, mutta jotaki vois hyvinki loukata etta omaa nenaa sanotaan koukkunenaksi.
Ja onpa tosiaan kamalaa jos kynsilakka on kulunu! sehan antaa vaan inhimillisen kuvan.
minusta banneri on aika kiva, ihan hauska etta se vaihtelee aina valissa. Mieki tykkasin hedelmasylikuvasta.

Anonyymi kirjoitti...

Onko bannerin tekijän nimi Hahtala?

Anonyymi kirjoitti...

Voiko Santen lakkoja käyttää, jos on raskaana tai imettää? Mikä on Nooran käsitystä asiasta. Googlettamalla saa hieman eroavia mielipiteitä. Hieno kuva bannerissa!

Anonyymi kirjoitti...

Kauheaa, en haluaisi kommentoida tällaisen keskustelun jatkeeksi mutta tarkoitukseni on hyvä. Mua jäi niin vaivaamaan tämä bannerissa oleva kuva sinusta. Voisiko joku muu ottaa sen? Tulee irc-galleria mieleen kuvista, joita ihmiset käsivaralla itsestään räpsivät. Kyllähän niissä on imarteleva kuvakulma ja saa rauhassa kokeilla vaikka mitä muikisteluja mutta... Vaikutat niin kokonaisvaltaisen tyylitietoiselta, että minut ihan yllätti tuollainen silmään särähtävä teinix-juttu.
T. Happopurkka

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, vaan haluan sen sijaan kiinnittaa huomion tähän:

"Vähän säälittää tollaset masentuneet, itseensä kyllästyneet ihmisrauniot. Menkää terapeutille niin päiväkin saattaa näyttää valoisammalta."

Masentuneet, itseensä kyllästyneet ihmisrauniot? Näinkö tosiaan tiivistät keskeiset ominaisuudet sellaisista ihmisistä, jotka tökerösti arviovat toisten ulkonäköä (oli se sitten tyhmyyttään tai provosoidakseen)? "Käyttäytyypä huonosti, on varmaan masentunut."

On kammottavaa, miten sairauteen nimeltä masennus liitetään niin paljon ennakkoluuloja. Kysymys kun ei kuitenkaan ihmisen koko persoonallisuutta muuttavasta tai älykkyyttä syövästä, itse valitusta tai ikuisesta, joka elämän hetkeä kaikkina aikoina määrittävästä asiasta. Se on sairaus. Tuskin kuitenkaan kirjoittaisit, että säälittää nämä epileptikot, jotka täällä kirjoittavat typeriä, mokomat ihmisrauniot.

Sekin kammottaa, että masennusta käytetään yleisenä haukkumasanana tajuamatta ollenkaan, mistä on kyse. Masentuneeksi (merkityksessä epäonnistunut, jotenkin tyhmä, itsekkäs vinisijä) voi haukkua, mutta enää ei homoksi tai vammaiseksi haukkuminen noin vain ohitu. (Vammaisuuden ja homouden rinnastaminen masennukseen liittyy tässä siis vain siihen, etteivät nekään ole asioita, joita sinä itse itsellesi ja elämääsi kaupan hyllyltä valitset. En siis suinkaan vertaa niitä masennukseensiinä mielessä, että masennus on sairaus, jota esimerkiksi juuri ihmisen seksuaalisuuden kohdistuminen saman sukupuolen edustajaan ei tietenkään missään määrin ole - tämä pilkunviilaajille vielä huomioksi.)

TOTTA KAI ymmärrän, että kommentin kirjoittaja tuskin on halunnut loukata masentuneita/heidän lähipiiriään kommentillaan, mutta asia on tärkeä: puheella, käytetyllä kielellä rakennetaan se ympäristö, jossa yhteisössä eletään. "Masentunut" puolihuolimattomana haukkumasanana on yhtä törkeä ja tökerö, kuin toisen tytöttely, huorittelu, läskiksi kutsuminen tai mikä nyt keneenkin osuu. Sama pätee haukkumasanana anorektikkoon - eivät kaikki voi hoikkuudelleen mitään, vaikka kuinka haluaisivat lihoa ja kyseessä on jälleen sairaus. Ylensyöminenkin on yksi syömishäiriön ilmenemismuoto, mutta silti juuri anorektikoksi kutsuminen on melkein ok, kun taas läskiksi tai suursyömäriksi kutsuminen on tuomittavaa. Miksiköhän? Heijastuisiko taustalla aika sairas, naistenlehtien ja muualla vastaantulevan kulttuurikuvaston päähän istuttama kateus siitä, ettei itse ole yhtä laiha...? Mene ja tiedä.

-Je

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Diggaan kuluneesta kynsilakasta, joten joudut tölläämään sitä vastaisuudessakin.

Toi koukkunenäkommentti on jotenkin surullinen, sikäli siis, että vaikka mun nenä näyttäisi miltä, niin mitä hiton väliä sillä on, mistä kuvakulmasta mua on kuvattu?! En tajua.

Jos näytän liian laitetulta, en ole vakasvastiotettava, jos näytän liian hyvältä, on se oman naaman tarpeetonta esittelyä, jos näytän tavalliselta, vois vähän edes panostaa enemmän, tai jos nöösi näyttää koukkunenältä, ei sekään kelpaa, vaan pitäisi olla edustavampi, jos on kuluneet kynsilakat, ei voi keskittyä itse asiaan jne. Tiedättekö, että MUA EI HITTOJAKAAN KIINNOSTA SE MILTÄ MIELESTÄNNE NÄYTÄN! Tiedoksi vaan ;) Mua on haukuttu niiiiin paljon jo Kuningaskuluttaja-aikana (ja vähän koulussakin) että mulle on aivan sa-ma, mitä jotkut anonyymit valittajat mulle avautuu. Otan kritiikkiä vastaan kyllä, se on mulle suhteellisen neutraali juttu, mutta turha valittaminen jostain täysin epäolennaisesta vie ihan turhaa tilaa täältä kommenttiosiosta, jossa vois olla tilaa vähän fiksummallekin keskustelulle.

Etsilleen.

Anonyymi:Hahtala???? Whoot?

Anonyymi:Tuohon kynsilakka + raskausasiaan en osaakaan sanoa mitään! Pitää selvittää.

Happopurkka:Voi että. Ai susta tää bannerikuva on sitten liian teini? En valitettavasti voi mitään sille, ettei mulla ole henkilökohtaista kuvaajaa. Koita kestää.

Anonyymi kirjoitti...

Jos olen lukenut oikein ja ymmärtänyt kirjoitukset, niin ei mielestäni Nooraa ole haukuttu.

Sanottu vain että joku toinen kuvakulma olisi edustavampi.

-jk

Noora kirjoitti...

Jk:Et ehkä ole tainnut kuule nyt lukenut ihan kaikkien postausten kaikkia kommentteja.

Mimi kirjoitti...

Kylläpäs täällä jaksetaan vänistä turhasta. Nimimerkillä Je oli todella hyvä kirjoitus! Mutta ehkei kaikkea pidä aina ottaa niin vakavasti, etenkään blogeissa ja keskustelupalstoilla - ja etenkin kun kommentoida voi myös anonyymina. Kyllähän ihmiset silloin kirjoittelevat mitä sattuu.

Minulla ei ole bannerista muuta kommentoitavaa, kuin että se on ok, mutta minäkin pidin "hedelmäsylistä" enemmän.

Nyt kyllä kiinnostuin noista Santen kynsilakoista, mutta voi olla ettei moisia tule aikoihin ostettua. Peilikaapissa on melkoinen valikoima vuosien varrella kertyneitä ja kyllä taidan ne ensin käyttää pois. Siinä menee ikuisuus koska en ikinä jaksa lakata kynsiäni :P
Syy siihen on juuri tuo kynsilakan pysyvyys. Lakat lohkeilevat aina rumasti jo seuraavana päivänä ja se on mielestäni niin epäsiistin näköistä, että putsaan ne samantien pois.
Onko muuten luonnonkosmetiikkasarjoissa kynsilakanpoistoainetta?

Paula kirjoitti...

Kun aikasempaa kokeiluasi kritisoin, niin annetaanpa positiivista palautetta. Nykyinen banneri on hyvä. Varmaan just se vakava ilme oli hieman luontaantyöntävä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hyvä jumala. Tunkkainen, suttuinen, kömpelö bänneri näyttää jonkun ysiluokkalaisen tekemältä --- vuonna 1999. Järki lähtee. Oikeasti. Ei tätä pysty edes katsomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ostin kesällä Santen lakan ja olen käyttänyt sitä pari kertaa. Vaikea levittää ja pysyvyys surkea, lohkeili heti samantien. Tää on surkein kynsilakka ja kallein mitä mulla tällä hetkellä on.

Suositut tekstit