8.1.2010

Tyttö kuin karkki

Törmäsin tähän kuvaan Pupaladian Jennin blogia läpikahlatessani, ihan täydellinen look sanon minä. Mustan, valkoisen (tässä tapauksessa harmaan) ja punaisen (jonka on oltava juuri oikea oranssinpunaisen sävy kuten kuvassa) liitto on minusta pyhä, ja ilahdun aina kun joku osaa yhdistää näitä kolmea väriä tyylikkäästi.

-kuva: Lookbook.nu

Oranssinpunainen huulipuna kruunaa koko jutun, eikä edes inflaation kokenut, musta paljettibaskeri tee hommasta tylsää. Piristävä tyttönen!

Kuvan tytössä on ihanalla tavalla sekä menneen maailman henkeä että nykypäivää. Toisinaan on ihana hukata itsensä jonnekin kauas menneille vuosikymmenille, ehkä osittain siksi rakastan yli kaiken naamiaisia ja teemajuhlia, etenkin sellaisia, joiden teemana on jokin tietty vuosiluku tai -kymmen. Siksi onkin mahtavaa osallistua huomenna 20-lukubileisiin! Toivottavasti saan luvan kuvata vieraita, sillä veikkaan kirppis- ja vintagekuteiden olevan aika hyvin edustettuina...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöhän näyttää ihan sinulta :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kiitos mielenkiintosesta blogista, oon tätä jonkun aikaa jo seuraillu!
Mutta, oonko nähny unta, vai oonko lukenu täältä jostain laukkukaupasta? Muistaakseni siitä oli kuvakin, missä hyllyt notku kaiken värisistä laukuista. Mikähän kauppa mahtoi olla kyseessä (jos sellainen siis oikeastikin on olemassa :D)? En itse löytänyt merkintää siitä, kun yritin etsiä.

Noora kirjoitti...

Anonyymi: Puhut sikäli asiaa, että olen usein huomannut naisten ihailevan sellaisia naisia, joissa on jotakin samaa kuin heissä itsessäänkin. Naisia, jotka ovat ehkä vähän parempi painos heistä itsestään :) Minä ehkä kiinnitän keskivertoa enemmän huomiota tummatukkaisiin tyttöihin, jotka käyttävät vahvoja värejä ja näyttävät jotenkin vähän hassuilta, ehkä siis hieman samankaltaisilta kuin minä itsekin, jollain tavalla... Jos vaikka kuvan tytöllä olisi mustat pillifarkut, olisi lookki paljon tylsempi ja tavallisempi. Idis on juuri värien ja kuosien yhdistelemisessä, ja sikäli ehkä minussa on jotain samaa kuin kuvan tytössäkin. Kuva esim. voisi olla minun stailaamani, siksi siitä varmaan niin kovin tykkäänkin :)

Anonyymi:Se on Iriksen laukkukauppa Uudenmaankadulla, Bellyä vastapäätä. Ei siis unta, vaan totta :)

Anonyymi kirjoitti...

Käväisin jo tänään tuolla Iriksen laukkukaupassa ja oon tällä hetkellä niiiiin ilonen :) Kiitos ku vinkkasit käymään siellä. Oli nimittäin aivan ihana ja piristävä ihminen vastassa! Ku kerroin, keneltä sain kuulla kaupasta, niin Iris ilahtu ihan hirveesti, kehu sua paljon ja kerto kuinka tärkee oot sille ja pyys lähettämään terveisiä!

t. onnellinen uuden laukun omistaja!

Anonyymi kirjoitti...

Ilmankos Grace Kelly on niin mieleeni :D

Suositut tekstit