22.1.2010

Tompat alessa

Vinkki vinkki! Piipahdin aikaisemmin viikolla nopeasti Green Dressin alennusmyyntirekkien äärellä ja huomasin, että Kempparissakin hehkuttamiani, kiedottavia Toms Shoeseja on alessa.


-kuva: tomsshoes.com

En löytänyt omaa kokoani, mutta pieniä kokoja (36,37) näytti olevan vielä jäljellä ja popot ovat siis puoleen hintaan. Kuten ehkä muistatte, tekee Toms Shoesien ostaja hyvän mielen myös jollekin kehitysmaan lapselle: kun sinä osatat Tomsit, saa myös lapsi parin kenkiä.

Huomasitte ehkä, että banneri on muuttunut. En tosin ole varma jätänkö sen tuollaiseksi. Slogankin on uusi. Hmm... onkohan L´Oréalilla siihen yksinoikeus? Pitää varmistaa, etten joudu ongelmiin. Hion banneria viikonloppuna, älkää antako asian häiritä. Sen siitä saa kun lähtee tekemään graafikon hommia... Noh, hitaasti ja varmasti :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkos jäi hintaa puoleen hintaan? Ei löydy tietoa netistä, enkä jaksaisi lähteä paikan päälle vain toteamaan, että ne ovat edelleenkin liian kalliit...

Emi kirjoitti...

Mulla on kahet Tomsin kengät jotka valitettavasti on hajonnu parin kuukauden käytön jälkeen. Harmi, koska ne on niin söpöt!

Elina kirjoitti...

Kivan näköinen uusi banneri :)!
Kengistä puheen ollen... Onko siihen jokin syy, ettet koskaan mainitse El Naturalistan kenkiä, eivät olleet myöskään Uuden Mustan ekokenkälistalla. Olenko nyt ollut mainonnan uhri kun kuvittelen ostaneeni ekologisemmat kengät? Ainakin talvikengät ovat olleet hyvät jalassa ja lämpimät! :)

Pee kirjoitti...

Loreal oli rekisteröinyt vain "Loreal, koska olen sen arvoinen" sloganin. Tarkastin asian, koska olin ihan varma, että olisi heille rekisteröity.

Täältä voit tarkastaa itse vastaavat asiat: http://tavaramerkki.prh.fi/

Katja kirjoitti...

"Kemikaalicocktail - koska et ole sen arvoinen" toimii myös, viittaan siis siihen että kukaan ei ole kemikaalien arvoinen. ;)

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Soita ja kysy, en muista :)

Emi:Vie takaisin kauppaan ihmeessä, jos ne noin nopeasti lahosi!!

Elina:Ne pitääkin lisätä UMn listaan! Mä en ole niistä blogannut, kun en henk. koht. pidä niiden designista. Mutta lisään ne ihan ehdottomasti UMn listalle!

Pee:Kiitti salapoliisi ;)

Katja:Totta. Mut otin vanhan takas. TOSIN nyt tää näyttää joltain kansanterveyslaitoksen Stop huumeille ja viinalle -blogilta. Pitää ehkä vähän viel hioo...

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Kemikaalicocktailin bannerina voisi toimia ihan yksinkertainenkin loota, jossa vain lukisi sloganit, ja ehkä Nooran kuva. Tämänhetkisessä versiossa risteilee niin paljon värejä, kuvia, fontteja, mustakeltaista ja mustavalkoista, että blogia on hankala ottaa tosissaan. Yksinkertainen on asiallisempi.

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Mutta kun mä pidän niin paljon väreistä! ... pidän silti sun kommentin mielessä. katsotaan miltä täällä ensi viikolla näyttää...

Emi kirjoitti...

Noora, olis pitäny viedä, virhevastuu- ja käyttöikäsäädökset pitäis olla ihan selvää kauraa vanhana kuluttaja-asioiden opiskelijana. Sitä vaan jotenkin tuuduttuu siihen että kaikki kuitenkin hajoo. Enkä oo muuten ihan varma et mitä kaikkea laki sanoo Englannissa koska säädäntöhän on maakohtainen eikä EU:n laajuinen,pitäis varmaan ottaa selvää!

Suositut tekstit