18.1.2010

Terveisiä Uudesta Mustasta

No niin, nyt osa teistä iloitsee isosti: Uuden Mustan nimi taipuu juurikin näin. Molemmat sanat taipuvat :)

Uuden Mustan keskustelualue on lähtenyt hyvin käyntiin ja ilmoituksena kaikille: kuka tahansa voi aloittaa keskustelualueelle uuden keskustelun! Löydät keskustelut Uusi Musta -saitin etusivun vasemmasta reunasta.

Logokilpailumme on käynnissä vielä tämän viikon, joten jos olet graafikko, ja haluat itsellesi ja työllesi hyvän näkyvyyden, osallistu logokisaamme täällä. Älkääkä pliis urputtako Kempparin puolelle siitä, ettei logokisan voittajalle makesta rahaa, sillä asia ei ole minun käsissäni ja ideana on nimenomaan antaa uusille tyypeille näkyvyyttä.

Uusi Musta ei ole vielä valmis ja rakentuu siis vähitellen, mutta Facebook-ryhmässä on jo yli 1000 jäsentä, hienoa ja kiitos! Facebookin kautta saatte muuten kätevästi tietoa blogin uusista jutuista, voit liittyä ryhmään täällä. Ja tietenkin voit tilata meitä myös Blogilistan kautta.

Palataan!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Kiitoksia nimen taivutuksesta. Kylläpä sitä ihminen iloitsee välillä pienistä asioista, mutta suomen kielen ammattilaiselle tällaiset jutut ovat tärkeitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuleva äikänope kiittää nimen taivutuksesta :)

Noora kirjoitti...

Eipä kestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Samoin, hyvä että firmasta löytyi taivutussäännöt tunteva ihminen. ;)
Se ei meinaan ole enää tänä päivänä yhtään sanottu juttu se.

Nimim. suomen kielen ammattilainen

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Nyt kuulostaa luontevammalta.

Karmeaa muuten kuunnella esim. YleX:llä Hyvä Veli -ohjelmaa kun taivuttavat "hyvä velissä" ja "hyvä velin"... Menee mulla ainakin jo tuon takia kanava vaihtoon!

sannika kirjoitti...

:-)

Suositut tekstit