8.1.2010

Suoraa Puhetta!

Hauskaa, YLE Radio 1 on julkaissut kevään radio-ohjelmatiedot, tässä yksi tulevista uutuusohjelmista:

Maaliskuun lopulta 20.3. - 19.6. kuullaan suoraa puhetta modernista marttaliikkeesta otsikolla Uusi musta!

Toimittaja Noora Shingler kyseenalaistaa kuluttamisen ja mainoksien maailman. Noora Shingler on työskennellyt YLEn asiaohjelmissa vuodesta 2005, mm. Kuningaskuluttajassa. Hän on myös YLEn ensimmäinen ympäristökoordinaattori ja Kemikaalicocktail-blogin perustaja ja ylläpitäjä.

Koulutukseltaan hän on mediatuottaja, ja kirjoittaa parhaillaan esikoisteostaan. Kesäsiirtolamökkireissut taittuvat fillarilla ja metrolla, ja harrastuksiin kuuluvat astangajooga ja ruoanlaitto. Lisäksi Noora Shingler on suomenruotsalainen!

Myös vuonna 2010 Suoraa puhetta vakiotiimiin kuuluvat studioisäntä Jussi ja tuottaja Kurviska! Jokaiseen lähetykseen on kuuntelijoiden mahdollista soittaa (09) 144 800 tai ottaa kantaa ohjelman nettisivulla yleradio1.fi/suoraapuhetta.

.. että näin. Uusi Musta -tiimimme pystyttää saittia parhaillaan, katsotaan josko saisimme teille nähtävää jo tänään...

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

JEE! ODotan innolla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvähyvähyvä!

Ps. Onko sulla siirtolapuutarhamökki??? (vai mikä toi "kesäsiirtolamökki" nyt sitten onkaan) Jos on, niin pleeze, vinkkejä kotiviljelyyn kaivataan.

annepa kirjoitti...

"Lisäksi Noora on suomenruotsalainen!" Siis häh? Ihanko on erikoista että on suomenruotsalainen? Vai onko se erikosita vain näissä yhteyksissä? Vähän naurattaa :D

Noora kirjoitti...

Pian aukee!!

Joo mulla on kesäsiirtolamökki, paitsi että se on sikäli perinteisestä poikkeava, että se sijaitsee alueella, jonka pihamaata ei kauheasti saa muokata. Mulla on siis vaan pari pientä penkkiä, joissa kasvatan ja viljelen, noh, vaihtelevasti eri juttuja :)

Ensi kesänä on kuitenkin tarkoitus rempata sekä mökki että mökin pihamaa, joten lupaan palata asiaan!

annepa:Se on jostain syystä YLEn mielestä hauskaa :) Kai se sitten on, heh.

Anonyymi kirjoitti...

itsekkin ihmettelin suomenruotsalaisuutta. Voi herran jestas sentaan.Ohjelman esittely ei antanut laadukasta kuvaa ohjelmasta.

Pidin yleä fiksuna.

Anonyymi kirjoitti...

joo aika outo esittelyteksti.. tai jotenkin asiaton.. no mitä nyt voi odottaa niiden linnanjuhlien jatkojen jälkeen??

mutta onnea silti, kuuntelen varmasti koska you rock!

kryp

Anonyymi kirjoitti...

Kato sitten ettei sua aleta sensuroimaan liiaksi...Tää maa tarttee herätystä näissä asioissa...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Noora ja menestystä! nimim. odotan jo innolla :)

seeds kirjoitti...

Jotenkin huvittava tuo esittelutekstin lause
"Lisäksi Noora Shingler on suomenruotsalainen!" kun siinä on tuo huutomerkki. Ihan kuin he haluaisivat sanoa että suomenruotsalaisuus on myös jonkinlainen ekoteko ;)

piparminttu kirjoitti...

Tai että outoa että suomenruotsalainen ajattelee näitä asioita, hällähän pitäisi olla kiire uiskennellessa ankkalammikossaan.. Mutta muuten tuo oli minusta ihan mukava esittelyteksti. Tarkoitettu varmastikin nuoreksi ja rempseäksi.
Tuottaja Kurviska on varmaankin Satu Kurvinen.. Sinne ne Mafian tyypit on tainneet kadota -radioykköselle.

Dragofix kirjoitti...

Saanko sitten soittaa joka kerta ja pitää tunnin esitelmän siitä mikä maassamme on vialla, aiheina tietty eko, ravinto, onnellisuus, terveys, jne. :D

Anders P. kirjoitti...

no, mutta onhan tuota suomenruotsalaisuutta tuotu esiin aiemmin blogissa. mutta siis onko toinen kotikielesi ruotsi vai oletko käynyt koulut ruotsiksi? on vähän jäänyt epäselväksi, mutta kiinnostaisi tietää :)

Anonyymi kirjoitti...

Puhut noora lähiruoan puolesta, inhoat pahvimukeja ja yrität elää ekologisesti. Mutta mitä järkeä on roudata toiselta puolelta maailmaa jotain super marjoja, ostaa niitä muovipusseihin pakattuna? ekologista-tottakai
Ajatuksesi taas meni niin ristiin.. hohoijakkaa..

Anonyymi kirjoitti...

Hoh-hoijakkaa, onko Noora sanonut olevansa täydellinen??!!
Pienistä asioista kasvaa iso puro, kun tarpeeksi moni tekee niitä pieniä asioita.
-Basilika

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ympäristökoordinaattorit, ympäristöasiantuntijat ja vastaavat nimikkeet ovat aina ihmisillä, joilla ei ihan oikeasti ole minkäänlaista hölkämänpöläyksen käsitystä koko asiasta? Meillä on alalle ihan oikeasti koulutettujakin ihmisiä, joiden ei tarvitse juosta jokaisen hyvältä kuulostavan muoti-ilmiön perässä.

Suositut tekstit