30.1.2010

Siivouspäivä

Tänään on kuulkaas siivottu! Pidämme huomenna ystävien kanssa kaverikirppiksen, jonka vuoksi pakotin itseni ruotimaan kaapin syöverit perusteellisesti. Ei sieltä kauheasti mitään ylimääräistä löytynyt, mutta oi kuinka siistiä nyt onkaan!


Törmäsin vaatekaappia siivotessani kirppislöytöön, jota en ole tainnut käyttää kertaakaan. Kai se on viesti siitä, että ihmisellä on liikaa tavaraa... Myönnän olevani kamala kirppishamstraaja, mutta ei kai tällaisia nyt voi jättää muillekaan? Hinta oli muistaakseni kaksi euroa.


Tekisipä Pertti Palmroth vielä nykyäänkin hienoja laukkuja — ja kenkiä. Onneksi näitä kirppisaarteita tulee vastaan aina toisinaan. Olen löytänyt kirpputorilta myös hienot Palmroth-saappaat, missäköhän ne ovat...

2 kommenttia:

paulamummu kirjoitti...

Asiasta sivuraiteelle: kuka ei ole ikinä kuullut sienisokerin imeytymishäiriöstä mitään? Sellaiselle sienet ja hiivauutteet ym aiheuttavat inhottavia mahakouristuksia, koska elimistöstä puuttuu sitä - trehalaasia - hajottava entsyymi.

Nyt vaan on markkinoilla jo monia tuotteita, joiden perimää on muunnettu niin, että ne kasvit sisältävät sitä. Muistaakseni sillä on yritetty saada lajikkeesta paremmin kylmää sietävä, vaikka voisihan sen tehdä niinkin, että kylvää siemeniä aina vaan pohjoisemmaksi ja kerää aina ne pakkasesta selvityneet... Mut sellaista siementä ei kukaan voi patentoida!

Mitä kaikkea tiedät, onko esim riiseissä tullut vastaan sellaista? Luomussahan niitä ainakaan ei saa olla...

Anonyymi kirjoitti...

Kaverikirppis on mahtava idea! Viimeksi sain uuden laukun, patellavyön 70-luvulta, marimekon huivin samalta aikakaudelta. Kassillisen uusia kesävaatteita, joissa vielä hintalaput paikoillaan. Ja parasta että sain annettua eteenpäin kaikki omat romuni uusina aarteina toisille!!! Parasta oli että tulin niin virkistyneenä kotiin hyvän seuran ja teehetken jälkeen.. Ihanaa!

Suositut tekstit