17.1.2010

Ajan patinaa Tavastialla

Kirppislöydöt ovat vaan ihan parasta. Katsokaapa tätä, ystäväni Vipen baarilaukkua, ihan mahtava! Se on saatu lahjaksi, alkuperäinen ostopaikka on kuulemma Hki10n second hand -osasto.

Olen itsekin tehnyt juuri Hki10ssä mainioita second hand -löytöjä: punaiset mokkanilkkurini tarvitsisivat ympärilleen ehkä vitriinin, niin suloiset ne ovat, ja suosikkitalvitakkinikin on samasta puljusta. Takki taitaa olla jostakin 60-luvulta peräisin ja on ehdottomasti lämpimämpi kuin mikään muu villakangastakkiyritelmä, joita olen testailut (se mainitsemani Halosesta ostettu villakangasrotsi on esimerkiksi ihan sairaan kylmä!).

Kuvasin Vipen baarilaukun perjantaina Tavastian bäkkärillä, jossa muuten otin mahtavia kuvia (takahuoneissa vaan on usein "luonnostaan" todella kuvaukselliset fotausolosuhteet), mutta koska tapanani ei ole julkaista kuvia ihmisistä ilman lupaa, jätän nyt kaikki kauniit ja komeat ystäväni pois tästä postauksesta. Saatte nähdä vain jalkoja :)

Kun aina kuvaa muita, ei hirveän usein itse ikuistu muiden valkokuvaamana (etenkään oman kameransa) muistikortille. Mutta koska blogin pitäminen on harjaannuttanut minut kuvaamaan itseäni, esittelen oman kirppislöytöni itse otetussa fotossa, joka — vaihteeksi — on yläkulmasta.

Tämä musta villkangashattu on ihan suosikkiasusteeni! Se on vaan niin hauska ja cool. Ja yksinkertainen, ja sopivasti 60´s. Ostin hatun Hoochie Mama Janesta, josta itseasiassa löytyy blogauskin syyskuulta. Indiedays-bileissä hattua luultiin tiaraksi, päähineestä kun erottuu kauempaa vain sen valkoinen koristeosa. Huvittava ajatus, kulkea tiarapanta päässä. Heh.

Edelliseen valokuvauspähkäilyyni liittyen: oma valokuvaaja olisi vaan ihan mahtava juttu. Voisinpa kuljettaa Katjaa mukanani kaikkialle. Lupaan muuten pian vihdoinkin esitellä teille tämän Uuden Mustan parivaljakkoni. Hän on varsin mainio tyyppi!

10 kommenttia:

lachica kirjoitti...

Ajattelin laittaa keskustelua pystyyn egologisista siivousaineista. En onnistunut uuden mustan sivulle luomaan uutta keskustelua..
Onko kenelläkään mitään tietoa kuinka ekologisia ja luontoystävällisiä ovat oikeasti nämä päivittäistavarakauppojen puhdistusaineet joilla on tämä EU:n myöntämä ns. luontosertifikaatti ja kuuluvat tähän sustainable cleaning- sarjaan?
en siis nyt tarkoita näitä mm. Ecoverin tuotteita vaan ihan perusmarkettikamaa.
Esimerkiksi Lidlissä on tällainen merkki kuin w5, onko kenelläkään mitään tietoa siitä?

Noora kirjoitti...

Lachica: Hei tää ois just Uusi Musta -kamaa! Mä aloitan sulle huomenna sinne keskustelualueen, niin saat kommunikoitua porukan kanssa helpommin!

lachica kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Noora, olet todella kaunis tuossa kuvassa :-)

-Satu

Anonyymi kirjoitti...

Ja oho, ihanko tosiaan Tavastian bäkkärillä...voi että:D

Marika Honkatukia kirjoitti...

Sääli, että näin sut vasta, kun olin kuvannut jo teidän porukan. Olisin ehdottomasti pyytänyt sua mukaan keikkatyylirapsuun!

Stella kirjoitti...

Noora, kun olet kerran hyvällä matkalla ammattibloggariksi ja tottunut jo ikuistamaan itsesi, seuraava looginen askel on totutella pyytämään julkaisuluvat heti kuvan ottamisen jälkeen!

*RÄPS*
"Hei-saako-tämän-kuvan-julkaista-blogissa?"

En minäkään julkaise koskaan kuvia kenestäkään ilman lupaa, musta luvan pyytäminen kuuluu hyviin tapoihin. Kaikki eivät valitettavasti ajattele samoin, välillä sitä törmää Facebookissa tai blogeissa niin kammottaviin kuviin itsestään että hirvittää. Huoh.

iisi kirjoitti...

Bongasin juuri (itse asiassa keikka-asua samaiselle illalle etsiskellessäni) Hki10:n second handista kaksikin mainiota mekkoa, mutta valitettavasti hinnat on päässeet jo karkaamaan vähän lapasesta tuolla Hkin käytetyn kaman puolella: molemmat mekot maksoivat lähes satasen! Eivätkä valitettavasti olleet likimainkaan moisen summan mukaisessa kuosissa. Harmi.

Noora kirjoitti...

Lachica:Sun pitäisi nyt pystyä aloittamaan keskustelu Uuteen Mustaan itse, kokeilepa!

Satu:Kiitti, yläkulma kato ;)

Anonyymi:Kyllä kuule.

Marika:Joo mä olin keikan lumoissa!

Stella:Joo mutta kun en mä kuvaa ihmisiä lähtökohtaisesti sillä, että laittaisin kuvia tänne,en siis osaa kysyä lupaakaan. Tuli vasta jälkikäteen mieleen, että kuvat ois sopineet asiayhteyteen, mutten jaksanut alkaa soittelemaan porukkaa läpi. Tyydyin siis tällaiseen ratkaisuun sen takia.

Iisi:Joo toi on harmillista, oon huomannu itse vähän saman...

Lina kirjoitti...

Mulla on kans vähän heikkoja kokemuksia tuolta Helsinki10:n second hand -puolelta. Hyvälaatuisesta vintagesta maksaisin mielelläni, mutta kun sieltä löytyy lähinnä rikkinäistä kamaa täydellä hinnalla. Esim. 20 vuotta vanha rikkinäinen ja erittäin epäsiisti clutch 29e. Joo, nähään :D

Suositut tekstit