15.1.2010

Perjantaicocktail

Olen viimeiset kuukaudet möllöttänyt lähinnä kotona tai työhuoneella kirjaa ja blogia kirjoittaen. Minusta ihan oikeasti tuntuu, että olen lähes kädetön ilman näppäimistöä, se alkaa jo olla vähän huolestuttavaa. Siksi on mahtavaa, että ehdin kerrankin hankkiutua ihmisten ilmoille, ystäviä ja työkavereita tapaamaan ja oikein juhlistaa elämää kunnolla! Tänään on luvassa melkoinen cocktail erilaisia tilaisuuksia.

Olen menossa illalla Indiedays-muotiblogimedian julkaisutilaisuuteen kuulemaan, mitä tarkoittaa, kun iso joukko saman aihepiirin blogeja kerätään "yhden katon alle". Palaan tähän myöhemmin. Luvassa on myös 20-vuotisen Kuningaskuluttajan juhlistamista (hui, näittekö minun vilahtavan eilisessä juhlalähetyksessä? mikä look?!). Olen myös menossa ystäväni Adel Abidinin näyttelynavajaisiin ja vielä Reginan keikkallekin. Ei pöllömpi perjantai. Taidan olla tulossa vanhaksi, kun olen näin innostuneena menossa ihmisten ilmoille...

Monet Indiedaysin muotiblogit nättivät fiilistelevän ja pohtivan, mitä illalla oikein kannattaa laittaa päälle. Mäkin sitten. Laitan muun muassa nämä kaksi, varsin kryptisen näköstä asiaa.

Hattu on ihan parhaita päähinekirppislöytöjäni koskaan! Se ei näytä kuvassa kummoiselta, mutta on varsin mainio päässä. Kaulakorun ostin vastikään lahjakortilla, jonka sain joulupukilta Minna Parikan liikkeseen. Tiesitkö muuten, että kaikki Parikan neuletuotteet (tsekkaa upea neulemallisto) tehdään Suomessa. Yllättävää ja hienoa! Kengät kylläkään eivät taida olla Made in Finland, mutta onneksi edes neuleet ovat sitä. Sekin on pieni askel kotimaisen työn tukemiseksi.

Tänään siis vähän hienostelua luvassa, kivaa! Illan kruunaa jo mainittu Reginan Tavastian keikka. Se on muuten vuoden ainoa, joten kandee olla paikalla. Oikein leppoisaa viikonloppua ja kiitos ihanista hunajaresepteistänne!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Osaisitko viisaana ihmisenä kertoa jotain kosmetiikassa käytettyjen parabeenien ym. hormonihäiriöitä aiheuttavien kemikaalien yhteydestä luomiin ja ihon pigmenttimuutoksiin?
Lukemani perusteella koululääketiede pitää luomia pääosin sukuominaisuutena ja osin UV-säteilyn aiheuttamina. Menee solubiologian puolelle, mutta mietiskelin että johtuisiko kyseinen sukuominaisuus yksilön heikommasta kyvystä korjata DNA:n mutaatioita, jotka aiheutuvat esim. UV-säteilystä tai radioaktiivisesta säteilystä.
Tällä vuodatuksella ajan takaa sitä, että vaikuttaakohan sama sukuominaisuus tavallisen mömmökosmetiikan kuluttajan herkkyyteen saada luomia vaikkapa käyttämästään ihovoiteesta? Voi olla kaukaa haettua, mutta olisi todella mielenkiintoista lukea mahdollista tutkimustietoa tai omia kokemuksia ja havaintoja aiheesta :)

marsu kirjoitti...

Minna Parikan kengät ovat "Made In Spain", eivät hikipaja-kamaa ja hyvänlaatuisia. Ainakin ostamani Espanjassa valmistetut kengät (Maloles ja Wonders-merkkiset) ovat kyllä olleet aina hyvälaatuisia ja lesti on mitä sopimin minun jalkaani :)

Timpe69 kirjoitti...

Kantsii laittaa hifitulpat korviin, kun ne jotkin miksaajat eivät tunne desibelirajoja, vaan luulevat että kun musiikki soitetaan täysillä, se kuulostaa aina hyvältä.... :)

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Voi tuohon en kyllä osaa sanoa yhtään mitään. Niin viisas en ole :/ Pitääpä yrittää hake tietoa aiheesta...

Marsu:Kiva kuulla! En halunnutkaan kuvitella, että ne tehtäisiin jossain kauokoidässä. Tämä voisi olla hyvä blogauksen aihe! Pitääpä ehkä soittaa Minnalle...

Timpe69:Ei ollut tulppia, mut pärjäsin hyvin kuitenkin :)

Timpe69 kirjoitti...

...ei ollut tulppia siis... apua...
Mahtoivat soittaa kovaa... Et kai ollut liian lähellä kaiuttimia :)

Suositut tekstit