6.2.2010

Synttärisankarin DIY-vinkki

Huomasin pari päivää sitten, että Kemikaalicocktail on huomaamattani täyttänyt kaksi vuotta. Sen sijaan se fakta, että huomenna on minun viimeiset kakkosella alkavat syntymäpäiväni, ei ole tullut vastaan varkain. Onneksi saan vielä vuoden olla kaksikymppinen ;)

Ikääni ihmeteltiin viimeksi eilen, eikä se ollut eka kerta. Antaako blogi musta jotenkin vanhan/vanhemman kuvan? Hmm... Saisinkohan itsestäni vähän nuoremman oloisen leikkimällä vähän muotibloggaajaa?

En tosin ottanut kuvaa tätä postausta varten, vaan hahmottelin juttua vanhan t-paidan teurastamisesta. Tällaisen voi siis saada aikaan leikkaamalla vanhasta paidasta hartiat veks. Vähän samaan tyyliin kuin aikaisemmin bongaamani Nylon-lehden foto.

Sakset heilumaan siis!

Tuunailusta tui mieleeni Liisa Jokinen, jonka Kutita-blogi on jo ajat sitten muuttunut Liisa Jokinen.com -saitiksi. Huomasin asian vasta eilen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kai? Liisa on ottanut uudessa blogissaan tyylikseen tuoda hieman enemmän itseään esille (esimerkiksi esittelemällä muotilöytöjään), hyvä veto! Liisalla on vekkuli tyyli, käykääpä kurkkaamassa.

Psst... Menovinkki: jos iltamenosi ovat yhä auki, esiintyy Image-Klubilla, Korjaamolla, tänään Regina-Mikon uusi projekti, Shine 2009.

7 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Mielestäni vaikutat nuoremmalta kuin "melkein kolmikymppiseltä", vaikka eihän se numero habitusta katso. Vaikutat ihanan freessiltä, avarakatseiselta ja samalla fiksulta ja asiaansa vihkiytyneeltä!

:)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hyvä idea vähän saksia vaatteita niistähän tulee kun uusia!

Noora kirjoitti...

Tuuli:Jee kiitti :)

Sisustus Sievä: Niinpä, ja vanhan t-paidan saa uudistettua hartioiden teurastamisella helposti!

Aino kirjoitti...

Hyvää Syntymäpäivää! Mulla semmonen oli eilen, eikös ookki ihanaa olla vesimies :)

Johanna kirjoitti...

Eii naiset eiii näin, ei saa jatkaa ja ylläpitää tota ajatustapaa "kolmekymppisenä ei voi olla enää nuorekas, nätti ja freesi, vaan sit kulahtaa ja rupsahtaa ja ajatusmaailmakin degeneroituu" koska toi on typerää eikä pidä paikkaansa! Muutosta ikävuosina 29-30-31... tapahtuu ihan yhtä vähän/paljon kuin esim. ikävuosina 26-27-28..., ei toi kolmonen siinä edessä muuta yhtään mitään ;)
Ja toi on sellainen ikävä asenne, mitä kaikki, valitettavasti naiset itsekin, tuntuvat ylläpitävän.

Paula kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut ja kiitokset kiinnostavasta blogista!

Noora kirjoitti...

Aino:Vesimiehet rokkaa. NIIN totta.

Johanna:No sä kyllä olet oikeassa. Ehkä tuollainen ajattelu on enemmän sitä, että 30 tuntuu isolta luvulta, vaikkei sitä olekaan.

Paula:Kiitti Paula!!

Suositut tekstit