6.1.2010

Markun jouluterveiset

Loppiaisena voi ehkä julkaista vielä jollain verukkeella jouluaiheisen videoklipin... On nimittäin ihan pakko laittaa Markku from Finlandin joulukalenterin luukuista yksi näytille, sillä tarkoituksenani oli vinkata joulukalenterista jo joulukuun aikana (luonnollisesti), mutta unohdin. Loistavaa huumoria. Kas tässä!Lisää joulukalenteriluukkuvideoita löydät You Tubesta. Aijai, onpas hauskaa.

2 kommenttia:

Jennie kirjoitti...

Moikka!

Löysin sun blogin ihan hetki sitten, mutta oon kahlannu läpi jo monen monta postausta. Yksi sana; mahtavaa! Sun postauksissa on todellakin asiaa, ja se, mikä musta on ihanaa, niin et kuitenkaan pahemmin sorru muiden haukkumiseen ja itsesi parempana pitämiseen ym negatiiviseen, jota ruoka-, terveys- ja ympäristöintoilijat valitettavan usein tekee.

Kiinnitin huomiota juttuun, missä harmittelit sitä, että ravinnosta kiinnostuneita ihmisiä usein pidetään höntteinä ja tiukkiksina. Mulla on paljon ruoka-aine- ja ihoallergioita, joten joudun aina kattomaan ja kysymään usemman kerran esim ravintolassa tai koskemtiikkamyymälässä, mitä ne tuotteet sisältää. En todellakaan tee tätä ollakseni jotenkin erikoinen, vaan siksi, että mun on pakko. Tätä vaan ei jengi usein ymmärrä, vaan leimaa mut hankalaksi nipoksi. Ärsyttävää, ja todella yleistä.

Jatka samaan tahtiin, sun juttuja on ilo lukea! :)

Noora kirjoitti...

Kiitti Jennie!! Tervetuloa vaan seuraamaan blogia :)

Suositut tekstit