29.1.2010

Haussa paras "hippiripsari"

Kemikaalicocktailin kosmetiikkatestit ovat vain minun näkemyksiäni siitä, onko tuote minulle sopiva vai ei. On ollut hienoa saada paljon palautetta kommenttiosioihin siitä, mitä mieltä te olette samasta tuotteesta ja usein olette suositelleet testattavakseni jotakin verrokkia, jos tuote ei ole minua miellyttänyt.

Nyt vihdoinkin ollaan siinä pisteessä, että voin alkaa aktivoida teitä testaajiksi! Uuden Mustan ensimmäinen kosmetiikkatesti on alkamassa ja me etsimme nyt viittä testaajaa luonnonkosmetiikabrändien, volume ripsareiden testaajiksi. Testissä kuvan Dr. Hauschka, Coleur Caramel, Sante ja Lavera.

Jos siis haluat olla mukana kertomassa mielipiteesi, käy ilmoittautumassa testiehdokkaaksi täällä.

Tiedoksi, että kukin osallistuja joutuu täyttämään kunkin brändin kohdalla seikkaperäisen kysymyskaavakkeen ja kirjaamaan käyttäjäkokemuksiaan muistiin, sillä tuotteet ja ominaisuudet tullaan pisteyttämään. Jos siis vaan haluaa helpolla ilmaisia ripsivärejä, ei kande vaivautua. Testi vaatii oikeasti sitä, että on valmis analysoimaan tuotteita.

Niin jännää! Kuten tiedätte, en itse ole löytänyt luonnonkosmetiikasta korvaajaa Max Factoilleni, joten odotan innolla testiraadin tuloksia.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo vaihtanut lumenen ripsarini Laveraan, sillä se vaan on NIIIIN hyvä. :)

Noora kirjoitti...

Anonyymi:hassua, musta se on ihan surkea! Mutta näin me ollaan erilaisia, kaikilla on erilaiset ripset ja tottumukset.

Anonyymi kirjoitti...

Niinkö!? :D

Luulen, että siihen vaikuttaa juuri se, millaiset ripset on. Itse ihmettelin vuosia sitten, miksi kaikki hehkuttivat jotain Maybellinen ripsaria, joka taas teki omista ripsistäni vain viisi mustaa sakaraa! :D

No, jos pitkät ja tuuheat ripset omaavan arviot kiinnostaa, niin tiedoksi, että ilmoittauduin juuri testaajaksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Noora: Miksi oma puhelinnumero pitää antaa ilmoittautessaan testiehdokkaaksi??

Ulla kirjoitti...

Mä haluaisin löytää toimivan ripsarin luonnonkosmetiikasta, vielä en ole testannut mitään merkkiä. Nyt käytössä on Lumene ja Max Factor, molemmat ihan ok. Hieman epäilyttää luontaiskosmetiikan ripsareiden toimivuus, mutta luulisi niistäkin löytyvän. Niinkuin sanottu, ripsiä on niin monenlaisia. =)

Noora kirjoitti...

Anonyymi: Koska kaikkien ihmisten kanssa ollaan puhelinyhteydessä. Ei tällaiseen perusteellisesti tehtävään testiin voi rekrytä jengiä pelkän nimen perusteella. On juteltava monesta yksityiskohdasta, ennen kuin sopivat testaajat löytyvät. Jollain voi vaikka olla tehty ripsien pigmentointi, jota ei ehkä ilmoittautumisvaiheessa muista kertoa jne. Toimittaja haastattelee siis osallistujat läpi.

Maesa kirjoitti...

Hei Noora, hieman asian vierestä. Mutta oletko törmännyt Greenland nimiseen tuoteperheeseen. Löysin ecocert leimalla varustetun body butterin, jossa luvataan että ainesosista 99.4% on luonnosta ja niistäkin 13,01% luomua. Toimii hyvin mm. käsirasvana. Ajattelin vain vinkata kun tuollaiseen törmäsin Sokoksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Meinaisin ensin ilmoittautua, mut sit ajattelin, et en mä ehkä olekaan valmis säntillisesti kokeilemaan jotain tiettyä ripsaria, jos se onkin mun mielestä huono ;) Ideana kun on varmaan myös sellaiset asiat, että miten kestää työpäivän ajan, haasteellisia kelejä jne...

Anonyymi kirjoitti...

Testaajaksi ryhtymisestä jäin pohtimaan vielä sitä, että mitä kaikkia tietoja lukijat saavat tietää testaajasta? Miten homma käytännössä toimii?:)

Anonyymi kirjoitti...

Ei tähän blogaukseen liittyen, mutta superfoodeista:

http://www.talouselama.fi/uutiset/article369235.ece?s=r&wtm=talouselama/-29012010

-H

Anonyymi kirjoitti...

Ennustan että voittaja tulee olemaan Dr.Hauschkan ripsiväri. Olen itse kokeillut näitä ripsivärejä ja Dr.Hauschkan oli ehdottomasti paras :)

Noora kirjoitti...

Ihan kuin vaikka Kuningaskuluttajassa, saavat lukijat tietää testaajan nimen ja ammatin, ei sen kummempaa. Hassuja kysymyksiä jotenkin :) Kyllähän esim. naistenlehdissä haastatellaan jengiä naamalla ja nimellä, ihan sama homma :) Ei tää ole millään tavalla salmyhkäistä. Ihan peruskauraa siis: ihmisten haastatteluja ja mielipiteitä.

Anonyymi kirjoitti...

Hello, Muutin syksyllä britteihin ja löysin tälläisen sarjan:
http://www.inikacosmetics.co.uk/
"Inika is a glamorous, 100 per cent natural Australian cosmetics brand. One of the only makeup brands to have all products certified vegan or certified organic or both, Inika, which means “small earth” in Hindi, is also 100 per cent Halal and cruelty free and the brand is committed to environmental awareness".

Mitä enemmän käytän Inikan puuteria, sitä paremmassa kunnossa iho. Suojaa mun couperosa poskia talven viimalta (vaikka ei täällä niin kylmä olekaan kuin Suomessa...)

Terkut briteistä,
Linda

Anonyymi kirjoitti...

Tämä neiti liputtaa ehdottomasti coleur caramelin puolesta :)

Anonyymi kirjoitti...

tuo santen ripsari paranee sitten käytettäessä eli ekalla kerralla ei vakuuttanut mutta nyt kun olen käyttänyt sitä pari viikkoa en vaihtaisi enää mihinkään. :) kestänyt talvi myrskyissäkin.

Ulla kirjoitti...

^ Juu, yleensähän ripsarit "paranee" muutaman käyttökerran jälkeen. Alussa värimassaa tulee ehkä liikaa, se tuntuu liian märältä tmv.

Kävin tsekkaamassa tänään noita ekoripsareita, ei mitään ihan megaisoja harjoja niissä, mitä olin kuvitella niissä olevan. Voisi jonkun kyllä hankkia, katsotaan ripsaritestin jälkeen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Terve!!
Olen uusi täällä ja täytyy sanoa että on tosi mielenkiintoiset sivut ja paljon tietoa mitä ei muualta löydy, Kiitos Nooralle siitä!!
Täytyy käydä kirjautumas mutta ripsiväriin: Tampereen ruohonjuureen on tullut uusi meikkisarja: Natuc, joka on vielä suomalainen!!
Mulla itellä on tosi "hankalat ripset" eikä lavera eikä dr. hauscka oo toiminu mulla.
Mutta tämä Natuc toimii!! Tekee ripset pidemmiksi ja runsaammiksi.
Myös luomiväri paras mitä oon käyttäny!! Suosittelen lämpimästi!!

T: Riitta

Rosita kirjoitti...

Nyt tuli kirjauduttua Rosita nimellä:) Oon ihan käsi näiden tietsikoiden kans..
Jatkoa vielä tästä Natuc-sarjasta sen verran että, meikit valmistetaan luonnonkosmetiikan kriteerien mukaisesti ja raaka-aineilla on eco-sertifikaatio. Meikkisarja näyttäs perustuvan mineraaleihin.

Mulla on tässä se esite ja esitteen takana on seuraava osoite kuin:
www.valanni.fi- asiakaspalvelu@valanni.fi jos jotakuta kiinostaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan testiä mielenkiinnolla! Dr Hauschka on ainakin ollut mulle pettymys: ripsari irtoaa helposti ripsistä ihoon mutta ihosta ei sitten millään :(

naturfanitar kirjoitti...

Siis toivoisin testeihinkotimasien Natucin ripsarin, olen nykään natuc-ripsivärin fani ostettuani sitä Kampin Ruohonjuuresta. Suosittelen. aiemmin olen käyttänyt Laveraa, mikä on ok, mutta Dr hauschkasta en ole tykännyt. Varisee ja kuivattaa silmiä, vaikka yleensä en yleenä ole millekään ripsarille ollut allerginen.

Suositut tekstit