7.2.2010

Farkkutennarit by Nokia

Löysin taannoisen kaapinsiivousprojektini yhteydessä taas tennarini (mulla on oikeasti vaan yhdet). En useinkaan pidä niitä, mutta onhan sitä nyt ihmisellä hyvä olla yhdet tennarit siltä varalta, että... No, jos niitä sattuu tarvitsemaan!

Parasta on se, että ne ovat aidot, kotimaiset, Nokiat.


Ostin kengät kirpparilta joskus lukioaikoina, ja siitä saakka ne ovat muuttaneet mukanani, vaikken niitä usein käytäkään. Olisi kiinnostavaa tietää niiden historiasta: koska ne on valmistettu ja kenen jalassa ne ovat talloneet maailmaa ennen minua? Sattuuko jollain teistä olemaan samanlaiset?

3 kommenttia:

Pihlajatar kirjoitti...

Onpa ihanat! Voiskohan Noksu ottaa nuo uustuotantoon?

neul kirjoitti...

Lapsuudenkodistani löytyy samanmoiset tennarit, joita isäni on käyttänyt omassa nuoruudessaan (hän on nyt keski-ikäinen). Aivan täsmälleen samanlaiset ovat, mutta melko hapertuneet vain vuosien saatossa.

Yllätyin, kun itseasiassa juuri tällä viikolla (hassu sattuma!) törmäsin Tampereen Rariokirppiksellä kahteen pariin tuollaisia tennareita. Olivat siis molemmat parit samassa pöydässä myynnissä. Näyttivät aivan käyttämättömiltä. Harmittaa vähän, etten ostanut, kun toiset olivat vieläpä omaa kokoani...

Noora kirjoitti...

Pihlajatar:Varmaan, jos ne tekis vielä muita kenkiä kuin kumppareita :/

Neul:Oi, joku on ehkä löytänyt omista varastoistaan käyttämättömät ja laittanut myyntiin. Hauska sattuma :)

Suositut tekstit