19.1.2010

Ekokoruja

Saimme paljon kiitosta vime viikon Pikkumustan ekokenkä-listauksesta. Tällä viikolla Pikkumustalla on ekologisia korumerkkejä. Jos huomaat, että listalta puuttuu joku sinun mielestäsi huomionarvoinen ekokorubrändi, käy ihmeessä lisäämässä vinkkisi Katjan Haarukka sormeen ja lusikka korvaan -postauksen perään.

- kuva: laurase.com

Kaikki Pikkumustalistat muuten tulevat löytymään Uuden Mustan arkistosta, joten ekokenkälistaa kaipaaville tiedoksi, että kenkälistakin ilmestyy saitille takaisin ihan pian, jahka saamme sille sopivan paikan luotua :)

5 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Hei Noora, ajattelin vinkata blogista, jota oon lukenut jo aika kauan, mutten oikein tiedä, miten tunnettu tämä Suomessa on. Blogia pitää 23-vuotias Clara, joka asuu miehensä ja koiransa kanssa maalla jossain lähellä Uumajaa. Blogissa on pastellisten kuvien lisäksi myös asiaa ekoilusta ja muusta. Ehkä enemmän suloista arkea kuin vakavia juttuja, mutta paljon mielettömän hyviä reseptejä ja vahvoja mielipiteitä. Täältä löytyy: http://www.folkbladet.nu/?cat=89

Noora kirjoitti...

Kiitti vinkistä, käynpäs kurkkaamassa :)

jenna kirjoitti...

aivan ihania noi haarukkasormukset! mulla on lusikasta väännetty rannerengas; ne olisivat yhdessä loistava pari :) harmi vaan, kun täytynee mennä Tampereelle asti.

Ipa kirjoitti...

Harmi tosiaan, ettei noilla ole verkkokauppaa, olisin muuten voinut ostaakin pari noista koruista. Ei ihan täältä 700 kilometrin päästä viitsi lähteä käväisemään paikan päällä...

Paula kirjoitti...

Näin kaivosalaa tuntevana, epäilen että mikään muu metallikoru ei ole kovinkaan ekologinen, paitsi sitten ehkä nuo tuollaiset "kierrätyskorut" ja ikivanhat perintökorut.
Ja samalla olisi syytä muistaa, että metalleja käytetään muuallakin kuin koruissa. Meikeissä, lääkkeissä, kännyköissä ja melkeinpä missä vaan hyvinvointituotteessa on raaka-aineita, joiden tuottamiseksi on pala ympäristöä tuhottu.
Reilun kaupan, ekologista tietokonetta ei taida siltikään olla saatavilla ihan lähitulavaisuudessa. Nyyh.

Suositut tekstit