4.1.2010

Eco Beauty

Saan jatkuvasti mailia uusista palveluista, yksi tällainen on Eco Beauty. Kyseessä on ekokauneusportaali, joka pitää sisällään Joensuussa toimivan, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa käyttävän kosmetologin, sekä luonnonkosmetiikkatuotteita ja muita ekojuttuja myyvän verkkokaupan.

Entäpä mistä sinua lähin, luonnonkosmetiikkaa käyttävä hoitola löytyy? Tarkista asia Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa käyttävät hoitolat -listalta, jonka olen kerännyt YLE Olotilan sivulle. Tavoitteena on pitää listaus ajan tasalla, joten vinkkejä listalta puuttuvista hoitoloista otetaan vastaan. Vinkit kommenttiosioon!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oulusta löytyy Ekokampaamo Vihreä Huone, jossa tarjotaan kampaamopalveluiden lisäksi myös luontaishoitoja ja koirien hoitoja.

www.vihreahuone.fi

Sannu kirjoitti...

Tampereella:
http://www.biopur.fi/
http://www.dayspa-gabriel.fi/index.html

Anonyymi kirjoitti...

Espoossa myös Elämänpyörre (Kivenlahdessa) näyttäisi puuttuvan listalta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Lahdesta tosiaan löydy yhtään paikkaa? Voi mälsä...
t. LeenaN

Ruusupuu.fi / PRIMAVERA kirjoitti...

Primaveran NaTrue-sertifioitua, aitoa luomu- ja luonnonkosmetiikkaa käyttävät kauneus- ja luontaishoitolat näyttävät puuttuvan kokonaan listaltanne. Laitoin tästä teille infoa jo kauan sitten, ja sain kuittauksen vastaanotosta päivityslupauksin. Tässä hoitolat uudelleen paikkakunnittain yhteystietoineen:
http://www.kauneussivut.fi/innet/primavera/
Kiitos päivityksestä etukäteen!:)
t. Kaija Puro
PRIMAVERAN maahantuontitukku:
Ruusupuu Finland
www.ruusupuu.fi

Anonyymi kirjoitti...

Turun FazeVision linkki ei toimi, liekö kyseinen paikkaa enää toiminnassa?

Anonyymi kirjoitti...

EcoBeautyssä kahdesti eri hoidoissa käyneenä voin vain kehua paikkaa! Aivan valtavan ihanaa palvelua, kaikki toimii. Todella miellyttäviä hetkiä olen siellä viettänyt :)

deem kirjoitti...

Mää oon myös käyny kahdesti EcoBeautyssä hoidossa ja oon tykänny hirveesti.

Maria V. kirjoitti...

Nordea aikoo tuhota Australian metsiä! Tasmaniassa Australialainen paperifirma tuhoaa vanhoja metsiä jotka ovat monien vain siellä esiintyvien lajien asuinpaikkana. Tarkoituksena on tuottaa materiaalia tulevalle paperitehtaalle, jota yksikään australialainen pankki ei suostu rahoittamaan australialaisten laajan vastustuksen vuoksi.

Nordea sen sijaan harkitsee rahoittavansa paperitehdasta, täkäläiset asiakkaat kun tuskin panevat pahakseen tai ovat edes kuulleet asiasta. Pannaan pahaksemme!

http://www.avaaz.org/en/no_pulp_mill/

Noora kirjoitti...

Kiitti vinkeistä! Tsekkaan paikat ja päivitän listan. Osa tiedoista onkin ilmeisesti mennyt vanhaksi.

Maria V:Kiitti linkistä!

Suositut tekstit