13.1.2010

DIY-hihat

Taas mainio DIY-vinkki. Hihat!


-kuva: Nylonmag.com

... tai siis niiden teurastaminen siten, että ne katoavat melkein olemasta.

Psst... Lukekaapa Katjan mainio kalajuttu Uusi Mustan etusivulta!

5 kommenttia:

jenni kirjoitti...

Tämä kommentti ei liity aiheeseen, mutta kyselen vain, että tuleeko se Codex-postaus jossain vaiheessa??
Tiedotustilaisuus oli kuukausia sitten, mutta kukaan (blogaaja) ei kerro mitään siitä, vaikka moni on lupaillut.

Jos juttua ei ole vielä aikaa kirjoittaa, niin voisiko jotenkin valaista vähän, pitääkö Codexista olla huolissaan, vai ei?

Noora kirjoitti...

Jenni: se tulee Uusi Musta-sivulle kunhan saan tarpeeksi informaatiota postausta varten. Aihe ei ole ihan niin helppo kuin miltä se infotilaisuudessa vaikutti.

Luulisi että tilaisuuden järjestäjä valaisee sua jos kysyt heiltä aiheesta.

Pellon pientareella kirjoitti...

Tuosta kuvasta päätellen teurastuksen kohteena ei ole ollut vain paita vaan myös malli. Sen verran riutuneen ja alipainoisen näköinen nuori nainen kuvassa on (esim. pää on suhteettoman ison näköinen suhteessa kehoon) . Ikävä, että tätä sairaalloista naiskuvaa pidetään yllä muotimaailmassa. Joku vuosi sitten kauhistuin Marimekon isosta lakanasta myymälänsä seinässä, nuori tyttö näytti kuin olisi anoreksiaosastolla kuvattu. Hoikka tai normaalipainoinen on hyvä olla, mutta selväja terveydelle vaarallinen alipainoisuus (vrt. mm. mallikuolemat) ei ole sen parempi kuin ylipainokaan. Terv. nimimerkki "entinen alipainoinen"

Anonyymi kirjoitti...

jep, mallimaailman synkkiin puoliin kuuluu se, että lähes kaikki kuvat käyvät ihan sellaisenaan "thinspirationiksi" nuorille (sairaalloisille) laihduttajatytöille...

suosittelen ihan vaan piipahtamaan vaikka blogistaniassa laihdutusblogeja vilkuilemassa, löytyyhän sieltä ihan asiallisiakin tapauksia, mutta myös paljon karua kertomaa teinityttöjen näppiksistä - muotimaailman kuvilla höystettyinä.

jenni kirjoitti...

Kiitos Noora tiedosta! :)

Olisin varmaan ottanut tilaisuuden järjestäjään yhteyttä, jos ei olisi tuhat muuta rautaa tulessa. Siksi olen odottanut blogitekstiä, koska muutama blogaaja sitä on lupaillut.

Suositut tekstit