18.1.2010

60% enemmän fresh

... on uusimman Uusi Musta -blogaukseni otsikko. Tällä viikolla etsin esimerkiksi naisia, jotka oikeasti ovat saaneet ripsivärillä aikaan 60% pidemmät ripset. Käykäähän lukaisemassa...

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hei Noora!

Ymmärrän, että olet innoissasi Uudesta Mustasta - syystäkin - mutta vähän meinaa ärsyttää tuo alituinen mainostaminen. Sama juttu oli/on Ylen Olotilan kanssa, tuntuu että ilmoitat jokaisesta uudesta kirjoituksesta täällä Kempparissa ja monesti vieläpä ihan omalla postauksella. Se häiritsee tämän blogin lukemista. Mainostamisen voisi ainakin hoitaa vähän hienovaraisemmin, post scriptumeilla varsinaisten kirjoitusten jäljessä vaikkapa?

Iloisin terveisin Hanna :)

Noora kirjoitti...

Hanna:Asia on niin, että linkkaan tänne aina tuottaessani teitä mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä johonkin muuhun mediaan ihan vaan siksi, että minä ajattelen, että se saattaisi kiinnostaa teitä!!! En siis todellakaan ole lopettamassa sisällöntuotannon mainostamistani muualle, päinvastoin. Olen pahoillani jos se häiritsee.

Hanna kirjoitti...

Siinä tapauksessa voi sen hoitaa tyylikkäämmin, esimerkiksi sivupalkilla, josta näemme mitä tapahtuu muualla. Uskon, että puhun aika monen Kemikaalicocktailin lukijan puolesta, kun sanon että blogin luettavuus kärsii valitettavan paljon alituisesta mainostamisesta. Me olemme kuitenkin tällä saitilla tätä blogia varten emmekä niitä muita.

Hanna

Maria V. kirjoitti...

Me feedin kautta lukijat emme näe mitään sivupalkkeja. No, kai Uuden Mustankin sai RSS:nä tilattua? Entäpäs keskustelut, näkeekö rekisteröitynyt käyttäjä missä keskusteluissa on lukemattomia viestejä ja voiko sähköpostiin tilata ilmoituksen että haluttuun keskusteluun on tullut uusia viestejä?

Suositut tekstit