20.12.2009

Herkkuja

Kiitos kaikille Uusi Musta -postauksen kommenteista! Vastailen kysymyksiinne huomenna. Huomenna luvassa myöskin pari ihan killeriä jouluherkkureseptiä, jotka testautin eilisissä bileissä tarkalla makuraadilla, nimittäin parillakymmenellä ystävällä. Vastaanotto oli hyvä! Luvassa supersuklaapalloja, puolukkasnapsia, vaniljahalva-jäädykettä, suklaamanteleita ja tuunattuja taateleita...

Tässä toisenlaista herkkua, The xx ja mainio Crystalised.Äh, ärsyttävää kun videoikkuna menee tekstialueen reunan yli. Hmph. Sille en kai voi mitään, vai voinko? Help!

5 kommenttia:

Lotu kirjoitti...

Ennen kuin kopioit YouTubesta sen Embed-kentän tiedot klikkaa sen kentän vieressä olevaa customize-nappulaa. Avautuvan kentän alarivillä näkyy neljä eri kokovaihtoehtoa videolle. Ilmeisesti tässä sun blogipohjassa täytyy käyttää tuota kaikkein kapeinta vaihtoehtoa. Toivottavasti tästä vähän sekavasta selityksestä on jotain apua :)

Daniela / Daily Eko kirjoitti...

Vanilja-halvajäädyke.. argh, älä kiusaa!

Odotan innolla reseptejä! :)

Noora kirjoitti...

Lotu:Mä oon just valinnut sen pienimmmän ikkunan, mut silti videoikkuna vaan menee reunan yli :(

Daniela:Se on NIIIIIN hyvää!! Resepti ilmestyy blogiin tänään!

Anonyymi kirjoitti...

Noora, blogissa koon (leveyden ja korkeuden) saa annettua pikseleinä html-koodissa. En ole kyllä kokeillut muutakuin kuvien suhteen, mutta näytti olevan myös videon tuonnissa.
-Basilika

Noora kirjoitti...

Basilika:Joo pitänee nörtteillä html:n kanssa.. Kokeilen.

Suositut tekstit