9.12.2009

Tervetuloa pikkujouluihin!

Kuten varmaan hyvin muistatte, kirjoitin blogia kesä- ja heinäkuussa Berliinistä käsin. Samalla kun minä seikkailin pitkin Berliinin katuja, toimittaen Olotilan 12 syytä rakastua Berliiniin-juttusarjaani, työsti mieheni Sam Shingler ensimmäisen soololevynsä biisejä.

En ole varsinaisesti esitellyt Samia koskaan blogissani sen kummemmin, enkä parisuhdetasolla tule niin tekemäänkään, mutta musiikki on eri asia, musiikin jaan kanssanne oikein mielelläni!

Sam saattaa olla osalle teistä tuttu aiempien bändiensä kautta: Montevideo on esitelty Kempparissa aikaisemminkin, ja ennen Montevideota Samin bändinä toimi The Pansies, joka keikkaili aktiiviaikanaan jopa Japania myöden. Huvittavaa on, että ollessani itse bändissä 90-luvun loppupuolella, kuuntelin ja fanitin panssareita osaamatta aavistaa, että jonain päivänä esiintyisimme Samin kanssa yhdessä. Hassua tosiaan.

Samin ensimmäinen soolokeikka oli kesällä Berliinissä, pienessä baarissa nimeltä Gulasch. Huomaa erityisesti artsu lavakoristelu. Valkoista seinää koristaa Samin nahkarotsi ja minun kaulahuivini, joka on ripustettu lattiaharjaan.

Lauloimme Berliini keikalla muutaman biisin yhdessä, ja homma toimi mainiosti. Oli kiva päästä lavalle taas itsekin, sillä oman bändini viimeinen keikka oli vuonna 2005 tamperelaisella Poppikerho-klubilla, enkä sen jälkeen olekaan julkisesti juuri laulanut.

Miksi avaudun musahommista blogissani johtuu siitä, että Sam Shinglerin ensimmäinen soolokeikka Suomessa on tämän viikon perjantaina! Paikkana on ravintola Bellyn Genrepoliisi-klubi, jonka Myspace-sivuilla illan ohjelmaa kuvataan tähän tyyliin:

"Syksyn viimeinen Genrepoliisi-klubi heittäytyy pikkujoulutunnelmiin ja tarjoilee klubikansalle kokeellista konemusiikkia ja joulupipareita! Pipareiden ohella Bellyssä voi nauttia myös laajasta musakavalkadista, joka ulottuu akustisesta tunnelmoinnista ja kännykkämusiikista aina kiliseviin lasipulloihin ja särökitaroin jytisevään etno-teknoon!

Kiinnostava musacocktail... Mitäköhän ihmettä on kännykkämusiikki? Se selvinnee perjantaina. Samin musasta sen verran, että kyseessä on kaunista, melodista tunnelmointia, höystettynä Aleksi Ojalan rytmeillä ja koskettimilla, Tommi Pietiläisen (Poverty Stinks, Lovehandles) kitaroinnilla ja minun laulullani ja showtimemme on klo 23.

Tervetuloa siis Genrepoliisin pikkujouludiscoon ja Samin keikalle, ehkä nähdään perjantaina!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy ilmaantua paikalle :)

Missä bändissä olet itse Noora laulanut?

Noora kirjoitti...

Anonyymi: Tervetuloa vaan! Viimeisin bändi oli nimeltään Lek, jonka kanssa toimin Tampereella ja esitin musiikkia ruotsiksi. Tein musaa silloin nykyisen Regina-bändin Mikkojen kanssa. Ollessani lukiossa Salossa, oli bändillämme ainakin kolme eri nimeä, jotka voidaan ihan suosiolla jättää mainitsematta - ja unohtaa :D

Iisi kirjoitti...

Inessä ollaan!

Suositut tekstit