8.12.2009

Luonnonkosmetiikan ystävämyynti

Tästä innostutte!

Laittakaapa kalentereihinne muistiin seuraava tilaisuus: luonnonkosmetiikan ystävämyynti 10.-12.12. eli tämän viikon torstaista lauantaihin. Kaikki Kemikaalicocktailin kaverit ovat tervetulleita! Ovet ovat auki torstaina 12-18, perjantaina klo 10-18, ja lauantaina klo 10-14.
Tuotteet ovat 30-50% alessa ja myynnissä on esimerkiksi seuraavia tuotemerkkejä: Sante, Logona, Provida Organics, Weleda, Tropicai, Jiva Ayurveda... Laatukamaa siis, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Itse ostin viime vuonna myyjäisistä esimerkiksi monia joululahjoja, valikoima oli ainakin silloin todella laaja.

Osoite on Hämeentie 155 C, 7. krs ja tilaisuuden järjestää Natcos Oy. Maksutavat: pankkikortti, VISA, Visa Elektron, Mastercard ja käteinen.

Jippii!

Psst... Minulla on varallenne suunnitelmia myös perjantai-illaksi, jolloin kannattaa tulla ravintola Bellyyn. Keikasta(mme) lisää huomenna!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uu jee! Kiitos kutsusta! Tämä sattui juuri sopivasti kun alkaa purnukat muutenkin olla jo tyhjät..
-nuppu

Noora kirjoitti...

Nuppu:Eipä kestä, sinne vaan tonkimaan :)

Dragofix kirjoitti...

Löysin äsken kiinnostavan uutisen, kannattaa lukaista jos kemikaalit kiinnostaa. :)

"Syöpäriski kasvaa kampaamokemikaalien myötä

Noora kirjoitti...

Dragofix:Jess, asia tiedossa. Ja postaus valmisteilla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Scheisse!! Luennot ja pikkujoulut menee kaikkien päivien päälle.. :( ei oo todellista, etsin juuri eilen Sokokselta "luontevaa" :P meikkivoidetta.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos siellä miehille sopivia tököttejä? Erityisesti parranajo ja hiustenmuotoilu tuotteet kiinnostaisivat. Saattais olla myös juttu vinkki ;)

Noora kirjoitti...

On myös miesten juttuja, tai oli ainakin viime vuonna!! Ja juttuvinkistä otetaan vaarin!

Anonyymi kirjoitti...

On miesten juttuja ja muutenkin ihan älyttömästi kaikkea ihanaa! Varoitan: on ihme, jos ei sieltä tartu tavaraa mukaan, joten veronpalautukset saattavan mennä sen tien! :D

Suurkiitokset Nooralle vinkistä, nyt on kaapit täynnä kaikenlaista seuraavaksi puoleksi vuodeksi - opiskelijaystävälliseen hintaan. Kiitokset muutenkin erittäin mielenkiintoisesta blogistasi.

Terveisin -M-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset mahtavasta vinkistä, löytyi vaikka mitä ihanaa!

Mii kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Olen uusimassa koko putelistoani kylppärin hyllyillä ja olen saanut blogistasi ja sen kommentoijilta hyviä vinkkauksia melkein kaikkeen mahdolliseen pulmaan. :)
Ystis oli loistava tilaisuus kokeilla uusia merkkejä ja ostaa joululahjoja.

Suositut tekstit