16.12.2009

Metallikollaasi

Ei liene ainoastaan laman syy, että jengi tuunaa muotia itse mitä luovemmilla tavoilla. Uskon porukan olevan rehellisen tylsistynyt "siihen mitä kaikilla muillakin on" ja halu luoda jotakin omaa ja persoonallista on iso! Sitäpaitsi vanhasta saa uutta helposti.

Pari viikkoa takaperin Hesarissakin ilahduttanut Outsapop-Outi on trashionin mestari, ja Olivian tyyliblogissakin niittaillaan niin että oksat pois! Esimerkiksi tämä Stellan tuunaama bleiseri on minusta erittäin onnistunut DIY-projekti! Saman kuvan kenkien pimppaus ei mielestäni ole niin hyvä: liian isot niitit ovat kömpelön näköiset, mutta bleiserissä kyllä kelpaa patsastella.

Jos minä niittailisin jotakin uuteen uskoon, tekisin ehkä näin:

- kuva: Jennifer Behr

Niitit voivat ihan hyvin olla myös osa herkkää asukokonisuutta. Ja jos olisin to-del-la viitseliäs, tekisin jotakin tällaista:

-kuvat: Nasty Gal

... Kuvan sukkahousuvalinta tosin on kammottava, mutta mekko on hieno! Tuollaiseen näpertämiseen tuskinpa vaan riittä hermo tai aika kellään. Paitsi ehkä Outilla, tietty.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava kolttu ja minusta nuo ohuet mustat sukkahousutkin näyttävät jälleen ajankohtaisilta.

nuppu kirjoitti...

Millaiset sukkahousujen kuuluu nykyään olla minkäkin kanssa? Auttakaa tyylitöntä.

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Musta ne ei sovi kuvaan, koska yläosa uupuu jotain tummaa... Ylä ja alakroppa on epäbalanssissa siis. Muuten sukkiksissa ei oo tietty mitään vikaa!

Nuppu: Äh, ei se niin tarkkaa ole, mutta moka, joka ainakin mulla pistää silmään toisinaan on se, että laitetaan olkaimettoman ja paljastavan yläosan kanssa (jonka kanssa puetaan siis minihame tai shortisit tai jotain muuta lyhyttä niin, että sääret on fokuksessa) liian tummat sukkikset. Silloin kokonaisuus on epäbalanssissa. Mä laittaisin ton mekon kanssa joko niin näkymättömät sukkikset, että iho näyttää paljaalta tai sitten tasapainottaisin meininkiä jollain tummalla kaulakorulla, tai muulla asusteella, esimerkiksi.

Noora kirjoitti...

... Niin ja tummatukkaisen tytön päällä toi koko homma näyttäisi paremmalta, ilman mitään sen kummempaa asustamista! Nyt tyyppi on rintoihin asti albiino ja alaosa on tumma.

Suositut tekstit