17.12.2009

Elektroniikkanörtti

Joulupukki tuli etuajassa, mulla on nimittäin uusi kamera. Saan nyt kuvattua teille tarvittaessa vaikka HD-tasoista kuvaa!! ... Tosin vähempikin riittää, jos videoita tsekkaa näin blogitekstin seassa, pienessä ikkunassa. Mutta nyt on valmiudet koko kuvaruudun kokoiseen videoonkin, odottakaas vaan!

Hyvän kuvanlaadun lisäksi kamera tallentaa äänet stereona, ja se onkin ihan mahtavaa, ei nääs tarvii haastateltavankaan huutaa vastauksiaan kameralle. Tein teille jo videoterkut, jotka kuitenkin julkaisen vasta huomenissa, kun erääseen paperiin X saadaan allekirjoitus... Tästä salamyhkäisestä asiasta lisää huomenna.

Mutta nyt hieno videoklippi uuden blenderin tehosta:

On täysin reflenksinomaista, että pidän blenderin kantta paikallaan, vanha teharini kun oli vähän epästabiili yksilö. Olen käyttänyt supervempaintani melkein joka päivä, ja se taitaakin olla tietokoneen jälkeen hyödyllisin koskaan ostamani laite. On tää keittiönörtin elämä ihanaa!

Knoppi: Opin eilen, että sitrushedelmien hedelmälihan ja kuoren välissä oleva valkoinen kama (se, jonka kaikki aina kuorii ja ronkkii pois) on tosi terveellistä, joten jos teet smoothieita, heitä valkoinen aines ehdottomasti sekaan - ja muista käyttää luomuhedelmiä jos vaan mahdollista! Tavishedelmien pinnassahan on torjunta-ainejäämiä, enkä ole varma kuinka paljon näistä kemikaaleista imeytyy valkoiseen aineeseen, joten luomu on aina varmin valinta. Valkoinen kama ei maistu smoothien seassa miltään ja saat bonarina terveysvaikutukset kaupan päälle!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saakeli mikä meteli tosta tulee

Sini kirjoitti...

Kerros vähän lisää tuosta "valkoisen kaman" terveellisyydestä? Mä oon ollut siinä uskossa, että siinä on kaikki myrkyt :-\

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Niin tulee, ja mun uuden kameran mikit tallentaa kaiken :)
...Mutta meteli kestää vaan 10-20 sekuntia, että kyllä sen kestää.

Sini:Kerron pian, ne myrkyt on pääosin kuoren pinnassa, mutta siis tarkoitan tietenkin, että syökää LUOMUA!! Lisään sanan tuonne tekstiinkin, kiitti huomiosta!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä terveysvaikutuksia tuosta valkoisesta aineesta tulee?

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Teen aiheesta oman blogauksen, pikku hetki vaan...

Ee kirjoitti...

Vaude, tuo jos mikä on tehokas blenderi. Omasta haaveillessa...

Suositut tekstit