16.12.2009

30 askelta terveyteen

Moni aloittaa "uuden elämän" joulupyhien ja vuoden vaihtumisen jälkeen. Itselläni uusi vuosi on alkanut jo monta vuotta putkeen paastolla, mutta niin rankkaa nollausta ei suinkaan pakko tehdä, helpompiakin vaihtoehtoja toki on.

Jos naistenlehtien laihikset ärsyttävät, personal trainer on liian kallista huvia, salilla rehkiminen on jo nähty, ja haluaisit jotakin uutta inspiraatiota ja havainnollisia ohjeita terveellisemmän elämän aloittamiseen, saattaa apua olla esimerkiksi 30-askelta -online-ravintovalmennusohjelmasta.

Numenin pojat ovat rakentaneet 30 kohdan kokonaisuuden, jossa käyttäjä saa päivittäin, kuukauden ajan, sähköpostiinsa uuden vinkin fiksumman elämäntavan omaksumiseen. Tsekkaa esimerkkiteksti suolasta.

Tiedän jo mitä moni teistä ajattelee avatessaan 30-askelta -esittelyvideon, mutta aivan kuten Salli-satulatuolinkin kohdalla, on kyse hyvästä hommasta, jonka markkinoinnissa ei ole turvauduttu kalliiseen mainostoimistoon, vaan itse tekemiseen :)

Samuli Perälään (moninkertainen voimailulajien maailmanmestari, nykyään ammattivalmentaja) ja Jaakko Halmetojaan (puhuu esittelyvideolla) tutustuneena tiedän, ettei kyse ole rahanteosta tai huijuutuksesta, vaan halusta jakaa oma innostus muillekin. Ohjelman hintakin puhuu tämän puolesta: isossa maailmassa tällainen ravinto-ohjelma maksaisi melko varmasti kymmenkertaisesti, mutta 30 askelta kustantaa siis 17 euroa. Tämähän voisi olla vaikka joululahjaidea jollekin ystävälle tai sukulaiselle, jolla jo on kaikkea, ja jota haluat vähän avittaa uusien ruokailutottumusten pariin. Aineeton lahja tosiaan!

Lisää hyviä joululahjavinkkejä tulossa — herkullisia sellaisia! Palaan asiaan pian...

Psst... Tiedoksenne myös, että kaikki ensi perjantaihin mennessä Superfoodit.com -sivuston maililistalle liityvät saatte joululahjaksi Superfoodit - Suoraan Ytimeen eBookin ilmaiseksi, näin kertoivat minulle Numenin poitsut!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mimmoinen tuo ohjelma käytännössä on?

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelin kun tuo kirja ei tullut heti paluupostina liittymisen jälkeen, mutta sain nopean vastauksen, että palvelin lähettää sen vuorokauden kuluessa liittymisestä. Vaikutti kyllä tiiviiltä opukselta.

Itse hankin koko suvulle sarjan ekologisia pesuaineita. Puhdasta joulua kaikille :)

- Lea

Pellon pientareella kirjoitti...

Mulla meni nyt ihan sekaisin Numenit, 30pv, Halmetojat & Perälät ja superfoodit kun avasin nämä linkit... Ovatko nämä kaikki saman porukan juttuja? Superfoodit.com ei siis myy mitään itse, vaan ainoastaan informoi ja linkittää toisten myyjien sivuille? Hiukan on ehkä nopeasti tehty monet näistä jutuista, joten hienofiilausta vaaditaan, että kuluttaja ymmärtää, mistä on kyse, kenelle ja miksi.

Sitä en ihan ymmärrä, että miksi joka paikassa pitää pyydellä anteeksi, jos yrittää tehdä liiketoimintaa. Työstään on yrittäjän ihan reilua saada palkkaa, niin ne kk-palkkalaiset saavat. Kuluttaja itse sitten päättää, mikä on oikea hinta millekin tuotteelle, eli ostaako vaiko ei. Ei kenenkään tarvitse silkasta julistuksen halusta (vaikka on tietysti hienoa jakaa hyvää tietoa ja auttaa) ilmaiseksi pyhällä hengellä elää. Parempi sanoa suoraan, että kyse on myös liiketoiminnasta hyvän asian lisäksi, kuin jotenkin salaa takakautta saada sitä bisnestä.

Jänniä aikoja kyllä elämme, se on sanottava :). Kaikkea uutta ja hyvää tulee koko ajan, tietysti mukaan mahtuu aina lieveilmiöitä yms. Aivot on kuluttajalla oltava päällä.

Noora kirjoitti...

Anonyymi: Homma sisältää siis 30 neuvoa puhtaamman ja terveellisen ravinnon pariin.

Lea:Hyvä joululahja!

Pellon Pientareella: No siis molemmat mainitsemani miehet vaikuttavat Numenin taustajoukoissa. 30 askelta on Numenin tuote ja Superfoodit.com lähettä infomaileja.

Ei bisnestä tietenkään anteeksi tarvi pyydellä, tarkoitin vaan, että homma on ihan kohtuuhintainen sisältöön nähden, ja että tyypit tienaavat elantonsa muualla.

Pellon pientareella kirjoitti...

Okei, nyt mä tajusin, Numen ei olekaan sukunimi/yrittäjän nimi, vaan firman nimi, jossa nämä kaksi herraa toimivat. Ok. Ja kaikki tässä mainitut toiminnot (Numen-sivusto, 30-askelta-sivusto ja superfoodit-sivusto) ovat saman tahon tekemiä. Yritän vain hahmottaa tätä toimijoiden kenttää ja liiketoimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Homma sisältää siis 30 neuvoa puhtaamman ja terveellisen ravinnon pariin."

Voisitko vielä kertoa, minkä tyylisiä kyseiset neuvot ovat eli saako niistä oikeasti hyötyä? Oletko itse kokeillut kyseistä ohjelmaa

Anonyymi kirjoitti...

Hih, superfoodit.com:issa hampun ravintoaineissa listattu strontium... mitähän isotooppia tarkalleen? :D

Ei sillä, etteikö kaikessa ruoassa olisi vaikka mita alkuaineita, mutta silti hauskaa listata radioaktiivisesta muodostaan tunnettu alkuaine ravinto- ja bioaktiivisten aineiden alla sen kummemmin selittämättä miten strontium esim. elimistössä saattaa vaikuttaa, kun tarkoitus on kuitenkin välittää kuva terveellisestä elintarvikkeesta...

Terv. alaa opiskeleva

Noora kirjoitti...

Pp:Ok, hyvä et selvisi :) Joo, Numen on siis firma.

Anonyymi:Tiedän ohjelmasta vähän enemmän kyllä, mutten viitsi tässä paljastaa, kun tyypit kuitenkin haluavat tiedosta maksun :) Sun kandee mailata suoraan heille ja kysyä, paljonko he siitä ovat valmiita kertomaan.

Anonyymi:Hei kysy tota niiltä, oikeesti!!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi:Tiedän ohjelmasta vähän enemmän kyllä, mutten viitsi tässä paljastaa, kun tyypit kuitenkin haluavat tiedosta maksun :) Sun kandee mailata suoraan heille ja kysyä, paljonko he siitä ovat valmiita kertomaan.

Kiitos Noora vastauksesta. Kyselen vain siksi, koska taloudellinen tilanteemme on todella huono. Pitää pohtia hyvin tarkasti, mihin rahansa kuluttaa :( Oletko kokeillut ohjelmaa itse?

Anonyymi kirjoitti...

Superfood-sivustolla on kyllä aika vähän tietoa ja kirjoitusvirheitä.

Myös mitään kirjaa sieltä ei ilmaiseksi tullut.

Suositut tekstit