18.11.2009

Ascension

Ystäväni Katja - jonka blogi on tutustumisen arvoinen - vinkkasi kiinnostavasta nettikaupasta. Ascension myy siedettävän näköisiä ekovaatteita.Yläpuolen takki olisi ihana, jos ulkona vaan olisi siedettävämpi ilma... Tämä villatakki puolestaan puhuttelee minua juuri nyt paljonkin.... Tosin minusta sen pitäisi olla musta, harmaa tai tumman sininen, koska onnistun jotenkin aina tuhoamaan vaaleat vaatteet sotkemalla ne mustekynillä, teellä, ruoalla, meikkivoiteella tai ties millä. Jääkööt siis ostamatta, vaikka kiva onkin.

Ascension myy myös kosmetiikkaa ja sisustustavaraa sekä lasten- ja ihan hyvän näköisiä miestenkin vaatteita. Joululahjavinkkejä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva villatakki ja mielenkiintoinen saitti. Valkoisenhan pystyy aina värjäämään, erityisesti kun se näyttää olevan täyttä villaa ja värivaatimuksesi kohtalaisen helppo. Sitäpaitsi värjääminen on hauskaa ja jännittävää!

Anonyymi kirjoitti...

Kyseisestä kaupasta saa näköjään People Tree -merkin tuotteitakin. Hieman tosin on kalliin puoleisia. Ostin Kuopiosta Ethic -kaupasta mekon hintaan 59,90, sama mekko maksaa Ascensionissa 89,90. Mutta erittäin kattavasti on kyllä todella upeita vaatteita!

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Oikeassa olet!!

Anonyymi:Iso hintaero!!

Anonyymi kirjoitti...

"siedettevän näköisiä" hmm.. eipä juuri tee mieli katsella tuommoisen mainospuheen perusteella:D

Suositut tekstit