6.11.2009

Viilausta

Kuten osa huomasikin, elää banneri omaa elämäänsä.

Läväytin paikalle eilen viime keväänä käytössä olleen version, kun viimeiset kolme kuukautta virkaansa toimittanut ja voimakakasti kesäistä Berliiniä henkinyt banneri alkoi näyttää vähän liian vähäpukeiselta. Vaikka olenkin kierrätyksen ystävä, oli eilen banneri vain hetken tuuraushommissa, ja tämä nykyinenkin muokkautuu vielä tästä johonkin suuntaan, ehkä... Älkää siis kummastelko, jos blogi näyttää taas parin tunnin kuluttua erilaiselta. Testailua...

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mukavaa, jos bannerisi ulkonäkö liittyisi jollain tavalla blogisi aiheeseen :) Se vanha banneri esimerkiksi toimi siksi niin hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin edellinen anonyymi - oman kuvan näkyminen kertoo narsismista - olet kyllä ihan kaunis. Kemikaalicocktail on kuitenkin jotain ihan muuta kuin kauneus- tai muoticocktail.

Anonyymi kirjoitti...

tuo tämänhetkistä peace-banneria en katsoisi yhtä mielelläni kuin kahta aiempaa, se on vähän ehkä teinimäinen :)


blogisi on täyttä rautaa tosin, eikä "nimi miestä pahenna" :) rakastan sisältöä ja banneri on siinä mielessä sivuseikka, joskin tosin merkillepantava ainakin tällaiselle joka loikkii sivuillesi useita kertoja päivässä!

keep up the good work

Mia Lucia kirjoitti...

Äh, itse just ajattelin tulla hehkuttmaan tyylikästä ja pirteää banneria! tähän sopisi vielä kaikkia "myrkkyjä" täynnä oleva coctail lasi ;).

Noora kirjoitti...

Hih, nimenomaan: Vain cocktail-lasi puuttuu ;) Sitäpaitsi, mähän oon teini, 28-vee!

En ole koskaan halunnut tuoda bannerissa esille varsinaista sisältöä, sillä Kemppari käsittelee niin laajalla skallalla asioita. SITÄPAITSI, kuvassa ON kirppismekko, Santen kynsilakkaa, mineraalikosmetiikkaa, luonnon hiusväriä jne. Eli itseasiassa, banneri on ihan täydellinen :D

Anonyymi kirjoitti...

tämä on hyvä, anna olla vaan tälläinen. tämä siis tämä tyylikästä ja parempaa elämää ;) i like. (en tiedä mistä muut ylenpänä puhuvatkaan.. )

-eltsu

Emma kirjoitti...

mäkin tuumasin tulla hehkuttamaan että nyt näyttää tosi hyvältä, tyylikkään näkönen banneri ja sopii mun mielestä tähän, kaiken kun ei tartte näyttää mun mielestä luomulta tai myrkyiltä...

Veera kirjoitti...

Nimenomaan, ei tartte olla aina niin "hippimäistä" :)

Karoliina kirjoitti...

eikös tuossa bannerissa nimenomaan tule esiin se, mikä nooralle on tärkeää? terveys ja energisyys, joka hohtaa jo olemuksesta. ja kauneus, jota ei saavuteta kuitenkaan terveyden kustannuksella vaan luonnollisin keinoin. ja positiivinen elämänasenne.

Noora kirjoitti...

... Esille tulee myös pikkoujoulumeininki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mua häiritsee edelleen, että banneri vie puolet näytöstä. Suu on muuten samalla tavalla supussa kuin vanhassa hedelmäbannerissa.

Suositut tekstit