29.11.2009

Top 10 ruokablogit

Kempparissa rikotaan melkein joka viikko edellisen viikon kävijämäärä. Keskiviikkoisin uudistuvat Oindex-tilaston mukaan teitä oli viime viikolla enemmän kuin koskaan: reilut 9400 uniikkia lukijaa! Jo edellisessä olisi aihetta juhlaan, mutta ilahduin suuresti myös tästä:

"Medianäkyvyyden kansainvälinen asiantuntija Cision kerää kuukausittain top 10 –listan samaan aihepiiriin keskittyvistä blogeista. Marraskuussa listauksen aiheena olivat ruokaa ja juomaa käsittelevät blogit".


Katsokaapa mikä on kolmosena:

1. Pastanjauhantaa
2. Kinuskikissa
3. Kemikaalicocktail
4. Voisilmäpeliä
5. Hellapoliisi
6. Kurpitsamoska
7. Chocochili
8. Jensenin kiusaus
9. Aamiainen ruohikolla
10. Liemessä

Lähde: Oy Cision Finland Ab

Joku teistä jo vinkkasi asiasta mainittaneen Iltalehden nettisivuillakin.
Listauksen blogeista suurin osa löytyy myös Kemikaalicocktailin suositusblogien joukosta, noihin muutamaan itselleni uuteen täytyykin tutustua pikapuolin.

Tämä blogaus oli ihan pakko kuvittaa leveimmällä hymyllä, jonka kuva-arkistostani löysin, terveisiä siis Berliiin muotimessuilta vielä kerran (huomaa taustan herra, joka kiinnostuneena vakoilee huivinsovitustani) :D... Kaikille teille ensimmäistä kertaa blogissani vieraileville vinkiksi: kaikki reseptini löytyvät täältä ja suurin osa niistä on maidottomia, vehnättömiä, hiivattomia ja sokerittomia. Reseptit ovat kasvis- ja kalapainotteisia ja HERKULLISIA! Kempparissa suositeltu fiksuruoka on suureksi osaksi ekologista ja terveellistä (sushi-postauksiani lukuunottamatta: ilmastonmuutos ei vielä ole niin pitkällä, että Suomessa kasvaisi riisiä). Jos sinulla on kysyttävää Kemikaalicocktailista, voit laittaa mailia osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA ONNEA!!

jatka samaan malliin!

-elli

Katja kirjoitti...

You go girl!!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! En itse lue blogiasi niinkään ruoka- tai reseptiblogina, vaan yleisenä terveys- ja ekoblogina. Hienoa kuitenkin että reseptejäkin löytyy.

Kyllä sun Noora kuule pitäisi saada kempparin pitämisestä palkkaa, ja toivon tätä ihan itsekkäistä syistä; olisi huippua että voisit keskittyä tähän päätoimisesti ja postata entistä useammin :)

Noora kirjoitti...

Katja: And WE too :)

Anonyymi:Alan saada Kepparin kirjoittamisesta palkkaa vuoden alusta, joten uurastus palkitaan vihdoinkin!! ... Palaan tähän asiaan joulukuun aikana.

Fakta ja Farfalle kirjoitti...

Onneksi olkoon! Resepteistä testasin sormisushia (muuta sushia kyllä tullut tehtyä usein) tyttöjen illassa ja hyvin toimi! Ja onnea myös uusista blogikuvioista :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hei! Onnea!

Pieni kehitysehdotus sivujen toimintaan: olisi käytön kannalta mukavampaa, jos linkit aukeaisivat aina uuteen välilehteen.

Noora kirjoitti...

Fakta:Kiva että kotisushi onnistui! Tää parhaillaan vallitseva ilmanala kun jatkuu, niin voidaan pian alkaa kasvattaa omat lähiriisit Suomen pelloilla...

Anonyymi:Aivan! Hmm... Katsotaan jos saan sen fiksattu ihan itse, hetki vaan!

Suositut tekstit