1.11.2009

Muotia verkossa

Vihreät vaatteet -blogi löytyy Kempparin suositusblogien joukosta. Anniina Nurmen blogi on mainio tietopaketti kaikille ekologisesta muodista kiinnostuneille. Vaikka minäkin sivuan aiheita toisinaan, on Anniina pro!! Nainen on vaatetusalan ammattilainen ja omaa paljon kiinnostavaa tietoa ekomuodista, ja nostaa blogissaan esille kiinnostavia brändejä. Uusin postaus kertoo esimerkiksi ranskalaisista NU-ekofarkuista.

Anniinalla on myös ekomuotia myyvä nettikauppa, josta löytyy esimerkiksi kuvan Reilun kaupan puuvillainen t-paita.

Listatkaapa omia suosikkinettikauppojanne postaukseni perään, niin saadaan hyvät vinkit jakoon! ...Ja tämän postauksen perään mielellään nimenomaan muotia myyvät nettikaupat, tehdään kosmetiikalle oma vastaava :)

Psst... Anniina voitti aikaisemmin syksyllä Joutsenmerkin järjestämän kestolaukku-kilpailun. Voittajakassi löytyy täältä. Hyvä Anniina!!

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Olen pariin otteeseen tilannut Karmashopista. Nopea toimitus ja ystävällinen henkilökunta. Vaatteet ovat kestävän tuntuisia, mutta osa ei oikein istu päälle ja pari paitaa kutistui heti pesussa, eikä tästä ollut varoitusta tuotteen kohdalla. Ovat aika tiukkoja, joten kaapin perälle ovat jääneet, valitettavasti.

Manski kirjoitti...

Gentleman.fi:stä löytyy ainakin muutamia Globe Hopen tuotteita:
http://www.gentleman.fi/category/97/globe-hope. Voin suositella, nopea toimitus & ystävällinen palvelu.

Sisarkauppa ladiesista puolestaan saa hienoa kotimaista muotoiluta, esim. Tanja Kurittu käyttää koruissaan vanhoja heijastimia: http://www.ladies.fi/category/8/tanja-kurittu

Mirella kirjoitti...

Käyn säännöllisesti tsekkaamassa kotimaisen Yalo-nettikaupan valikoiman (yalo.fi). Aivan upeita ekologisia vaatteita, hattuja ja koruja. Viime viikolla tilasin tyttärelleni Coston Yapero-lakin sekä Tatty Bumpkinin luomufarkut. Tuotteet tulivat parissa päivässä. Muita merkkejä: Aravore, Bamboo Baby, Camilla Norrback, Enamore, Frank & Faith, Jungle Berry, People Tree, Vitidesign, Willatar, with Love Sanna Hopiavuori, Yalo, Zion, Kyichi.

Maritta kirjoitti...

Olen tilannut pari paitaa ja farkut Intishopista ja ovat olleet hyviä. Farkut ja toinen paita Ideon valmistamia ja toinen paita Gossypiumin.

www.intifashion.fi

Suositut tekstit