17.11.2009

Merenneito

Leikin toisinaan stylistiä, vaikken ammattilainen olekaan. Syksyinen valokuvausprojekti löytyy nyt Digityttöjen sivuilta. Tässä kuvamaistiaisia.

Pyrin muotihommissakin noudattamaan ekologista ajattelua ja esimerkiksi kuvan paljettipaita on hankittu kolmella eurolla Berliinin Mauerparkista. Alapuolen silkkimekko on kierrätystä sekin: mekko on uusi, mutta valmistettu vanhoista miesten silkkipaidoista.

Pakko mainita, että myös stailaamassani Reginan Saanko jäädä yöksi? -videossa Iisalla on päällään vain kirppis- ja uusiokäytettyä kamaa. Ekologisen ei todellakaan tarvitse olla ankeaa, tosin sen te taidatte jo uskoa :)

Blogauksen upeat kuvat otti Jenni Kauppila ja meikistä ja hiuksista vastasi Digityttöjen Mariela Sarkima. Mariela auttoi minua kyllä stailauksessakin: esimerkiksi yläpuolen kuvan mekon helma ei todellakaan olisi pysynyt noin upeasti mallin selässä, ellei Mariela olisi sitä sinne asetellut, hienoa työtä! Mallina kuvissa on Brand Models´in Sophie.

Kolmannen kuvan mekko on oikeasti jättikokoinen silkkihuivi, joka on niinikään Berliinistä. Mallin rinnoilla huivia pitää kasassa nahkavyö.

-kuvat: Flickr.com / Mariela Sarkima

Stailaaminen on ihanaa hommaa, mutta ollakseen haka, pitäisi meikäläisen kyllä opiskella ja raataa monta, monta vuotta. Vielä kesällä Berliinissä puntaroin tosissani muodin ja asiajournalismin välillä, mutta Suomeen palatessa tajusin, että ei sitä nuuskivaa toimittajaa saa meikäläisestä häädettyä, vaikka edessä olisi vuori Henry Hollandin luomuksia... Olen siis ammatinvalintani tehnyt, mutta onneksi itseään voi stailata päivittäin (... ja muitakin aina sopivan tilaisuuden osuessa kohdalle)!

8 kommenttia:

Riina kirjoitti...

ihania kuvia ja mahtavia asuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella upeita kuvia!
-Basilika

eltsu kirjoitti...

On hienoja kuvia, ja tuohon stylistinä olemiseen, ei se koulutus vaan se, että on "silmää" tälläisissa asioissa. Sitä ei muuten saa koulutuksellakaan, vaan sitä on oltava synnynnäisesti :)

ESC kirjoitti...

Vau, mitä kuvia!!! Olet kyllä monella tavalla hyvin hyvin lahjakas ihminen! Olet osannut monella tavalla osoittaa, ettei tyyli ole rahasta kiinni, että ekologisuus tuo lisäarvoa jne. Sanat loppuvat... Hienoa Noora. Olet sinä kyllä luova ja hieno ihminen!

Noora kirjoitti...

Kiitti tyypit kehuista :)

Eltsu:Totta, mutta on monia käytännön asioita, jotka oppii vaan tekemällä. Mutta tietty se "silmä" on tärkeintä. Siitä ei pääse mihinkään.

ESC:Voi kiitos, punastuttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Toi stailaus on kyllä sun juttu!

Ihan mahtava silmä sulla, toivottavasti saat enemmän stailistin töitä.

Jenni kirjoitti...

Hei Noora! Halusin vain kiittää sinua hyvästä blogista. Oon seuraillut tätä jo pitkään ja blogisi on ollut kimmokkeena minun ja perheeni "elämäntapamuutokseen". Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti ja olen oppinut ja oivaltanut niiiin paljon uutta! Paremmat valinnat, parempi mieli! KIITOS!

Noora kirjoitti...

Jenni:Oi ihanaa kuulla!! Tulipas hyvämieli heti näin aamusta. Terkkuja perheelle!

Suositut tekstit