28.11.2009

Joulumyyjäisissä

Ne teistä, jotka ovat seuraneet blogiani kauan tiedätte, että olen jouluihminen. Piipahdin tänään ekoissa joulumyyjäisissäni tänä vuonna, Coston joulubailuissa Kitchissä. Taas kävi niin, että vaikka etsin lahjoja pääasiassa muille, päädyin lahjomaan itseäni.

Ostin Coston laukun ja hatun (hatusta lisää myöhemmin). Muistatte ehkä, että Costo valmistaa tuotteensa teollisuuden ylijäämäkankaista, ja monet tuotteet ovatkin täysin uniikkeja. Niin myös kassi, jonka ostin.

Laukun molemmilla sivuilla oleva vetoketjullinen tasku on superkätsy: kotiavaimet ja lompakko eivät mitenkään voi eksyä kassin uumeniin. Sisäpuolen taskujakin on juuri tarpeeksi. Ja jotta muistaisin kummassa taskussa pidän avaimia (kahdesta identtisestä taskusta valitsisin kuitenkin aina ensin sen väärän), pujotin toisen taskun vetskariin renkaan ja vanhan avaimen, jonka ansiosta vetoketju on myös helpompi vetää auki.

... Ja kiva bonus on lukko, jolla laukku pysyy hyvin kiinni.

Minulle asusteiden uniikkius on tärkeää, ja siksi suosin mielelläni pikkumerkkejä. Menee yksinkertaisesti fiilis, jos ostaa jotakin persoonallista ja uniikiksi luulemaansa, ja sitten identtinen asia tulee vastaan jonku muu päällä. Koitan itse satsata asioihin, joita ei ole kuin yksi. Juuri tämän takia taitaisin olla huono muotibloggaaja: en millään jaksa inosua asioista, joita riittäisi kaupassa muillekin :) ... No tietty joitakin poikkeuksia on, mutta noin karkeasti sanottuna.

Kuvan laukusta kiinnostuneille tiedoksi, että saman mallisia, mutta eri värisiä laukkuja oli myynnissä muutama muukin, ja kiinnostuneille tiedoksi, että Coston joulutarjouskamaa on myynissä myös Fannyn tulevissa joulumyyjäisissä 8.-9.12, Fanniest Xmas Market -tapahtumassa. Fanny sijaitsee siis Koffin puistossa.

Huomenna on luvassa lisää myyjäisiä: TAIKin Mediakeskus Lumeessa jatkuvat tänään alkaneet TOKYOn myyjäiset, joissa suosittelen ehdottomasti käymään! Itse löydän sieltä melkein aina hyviä joululahjaideoita. Viimeksi tosin taisin ostaa vain itselleni lahjuksen, muistatteko Vaadin-koruni? Se on roikkunut kaulassani joka päivä myyjäisistä lähtien. Tärkeä onnenamulettini.

... Ja myös Hki10ssä on huomenna joulumyyjäistouhua klo. 12 lähtien.

Psst... Suununtain Hesarissa on lueteltu myös monia muita joulumyyjäisiä!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kemikaalicoctail 3. sijalla iltalehden ruoka-blogi listauksessa :D hassua

Noora kirjoitti...

Huomasin!! Blogaus aiheesta tulossa :)

Anonyymi kirjoitti...

voitko seuraavan kerran ilmoittaa coston yst.myynnistä etukäteen(ja muista huipputapahtumista), eikä vasta silloin kun olet vain itse tehnyt löydön ja me muut saamme kateellisina ja harmistuneina katsella sitä :D tiedän että sinulla ei ole minkäänlaista ilmoitus velvollisuutta, mutta päätinpähän kuitenkin "valittaa" :D

Niin ja täytyy todeta että laukku on todella hienon näköinen!! :)
Ja kiitos muista myyjäis vinkeistä vaikkakin unkain/eettisen muodin myynti on vaan "sisäpiiriläisille".. :/

-Elli

Anonyymi kirjoitti...

niin ja Fanny on Koffin puistossa 8.-9.12 -Fanniest Xmas Market!

-elli

Anonyymi kirjoitti...

plus Tornin sisäpihalla (Yrjönkatu 28) on jouluiset designmarkkinat 10. - 13.12. Avoinna tapahtuma on to-pe klo 16-20 ja la-su klo 12-18. Mukana mm. Lumi, Goodis, Antti Asplund ja Secco.

-elli

Noora kirjoitti...

Elli:Aina ei vaan ehdi ilmoittaa, ja katsos joskus en tiedä asioista itsekään etukäteen, eksyn vaan paikalle :) Mutta juuri siksi kerroin että Costo kamaa on myös Fannyn tulevissa myyjäisissä :) Kiitti päivämäärästä!!

Onko Unkai vaan kutsutuille? Ok, kiitos, poistan sen blogauksesta...

Noora kirjoitti...

Elli:Aina ei vaan ehdi ilmoittaa, ja katsos joskus en tiedä asioista itsekään etukäteen, eksyn vaan paikalle :) Mutta juuri siksi kerroin että Costo kamaa on myös Fannyn tulevissa myyjäisissä :) Kiitti päivämäärästä!!

Onko Unkai vaan kutsutuille? Ok, kiitos, poistan sen blogauksesta...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä vinkki tuo avain. Kopioin sen itselleni jossain muodossa :) Edellisessä käsilaukussani oli kaksi identtistä taskua etupuolella vierekkäin, ja otti pattiin etsiä kännykkää aina siitä väärästä ensin.
-Basilika

Anonyymi kirjoitti...

kaverini kävi tokyon myyjäisissä sunnuntaina ja samalla poikkesi eettisen muodin myyjäisissä vaikka ei ollut ilm. etukäteen sinne joten se olikin avoinna kaikille vaikka sitä mainostettiinkin vain kutsutuille.. no mutta siellä ei ollut mitään erikoisia tarjouksia, kaikki tuotteet olivat melkein samoissa hinnoissa kuin verkkokaupoissakin joten ei missattu mitään :)

-elli

Suositut tekstit