23.11.2009

Haastattelu

Huomasin vasta äsken, että osa teistä kyseli kommenttiosiossa Kodin Kuvalehden haastattelustani. Haastis on siis parhaillaan myynnissä olevassa lehdessä, jonka numerosta en ole varma, mutta kannessa lukee "Leivo joulu kotiin". 

En ole nähnyt lopullista juttua vielä itsekään, mutta äiti oli tsekannut sen ja antoi hyväksyntänsä, se riittää minulle :) 

5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kivaa, täytyykin mennä vaikka kirjastoon lukemaan. :) Natriumglutamaatista on muuten aamulehden verkkosivuilla juttu, vaikka varmaan jo tiesitkin!?!

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/natriumglutamaatti-houkuttelee-syomaan-liikaa-ja-voi-tehda-lihavaksi/162440

Mari kirjoitti...

Kodin kuvalehden artikkelissa on muuten aivan älyttömän hyvin onnistunut kuva sinusta! Juttu on muutenkin hyvä. Taputukset!

Noora kirjoitti...

Riina:Jess luin :)
Mari: Kiitos Mari, kiva kuulla!

Anonyymi kirjoitti...

Dearest Noora,
selailin eilen illalla Kodin Kuvalehteä - ja voi mikä mieletön ylläri kun törmäsin artikkeliin, jossa oli kaksi henkilökohtaista innoittajaani!!

Kaikki lähti vuosia sitten Paulasta ja hänen kirjoistaan, mutta koukuttava blogisi on saanut minut pysymään motivoituneena pitkällä aikavälillä. Sairastan tulehduksellista suolistosairautta, ja matkimalla ruokavaliotasi, pysyn suurin piirtein oireettomana. Kirjoituksesi saavat myös ajattelemaan oman kropan ulkopuolelle, ja kun kyseessä on kokonaisvaltainen ajattelutapa ympäristöineen kaikkineen, tarmo syödä (ja elää) mahdollisimman luonnonmukaisesti kasvaa kuin itsestään (terv. nimim. Entinen motivaatio-ongelmainen jojo-laihduttelija).

Paula tosiaan säteilee terveyttä ja hyvinvointia, mutta niin teet sinäkin!

Jatkahan samaan malliin, meitä fanejasi on täällä paljon. :)

Kiitosterkuin
Eve

Katja kirjoitti...

Iltalehden sivuilla oli brittiläinen tutkimus kosmetiikassa esiintyvistä kemikaaleista.

http://www.iltalehti.fi/kauneus/2009112410652449_ka.shtml

Blogisi lukijoille tämä ei ole uutta tietoa, mutta toivottavasti monet heräisivät tutkimaan meikkilaukkujensa sisältöä.

Suositut tekstit