16.11.2009

Findesign

Lupailin teille postausta viikonloppuisilta Muotimessuilta. Nyt Olotilasta löytyy blogaus, jossa esittelen messuilla toimineen Muotitehtaan sekä Suomen Pukutehtaan.

Suomen Pukutehdas tuli itselleni tutuksi elokuussa Finnish Catwalk -messuilla, kun huomasin brändin ständillä tämän ihanan, räätälöidyn jakun:

Lupailin teille silloin lisää tietoa jakun valmistajasta. Taisin tehdä enkat, kun jutun tekoon meni "vain" kolme kuukautta :)

Suomen Pukutehdas kuuluu muuten Findesign-nimiseen pienyrittäjien verkostoon, josta haluan ehdottomasti kertoa Kempparissa siksi, että veikkaan joidenkin lukijoiden olevan potentiaalisia Findesign-yrittäjiä. Findesignin ideana on koota yhteen suomalaisia pienyrittäjiä, jotka valmistavat tuotteensa Suomessa, se on ehdoton verkostoon liittymisehto. Ideana on koota monta pientä toimijaa yhteen, helpottaen yksittäisten yrittäjien markkinointia ja toimimista Suomessa.

Findesign-verkostoon kuuluu myös Olotilankin blogauksessa mainittu Maarit Kalmakurki (kuvassa), jonka suunnitteleman, upean huovutetun villahuivin ostin itsellenikin.

Huovutettu villahuivi toimii sekä lämmikkeenä kaulassa että huppuna päässä. Kätevä asia olemassa, ja ihanaa, että tuote on suomalaista designia alusta loppuun. Arvostan! Tykkään etenkin Findesignin logosta:

Ihanaa, ettei Made in Finland ainakaan vielä ole kuolemassa sukupuuttoon!

10 kommenttia:

Mia Lucia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Nuo Findesign sivut on ihan järkyttävät. Tuntuu kuin menisi jollekin puolue sivuille...

Anonyymi kirjoitti...

Sivujen taustagrafiikasta tulee mieleen miesten pitkät kalsarit.

Anonyymi kirjoitti...

Oho joo! Eikä ihan minkä tahansa puolueen sivuille vaan sellaisen "maahanmuuttokriittisen" eli natsipuolueen sivuille... Tietty on upeaa et Suomessakin tehtäis eikä aina vaan halpa- ja lapsityövoimalla ties missä, mutta iskulause "suomalaiselta suomalaiselle" on ehkä vähän överi!

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh, joo, oli kyllä TOSI karut sivut :D
Toivottavasti tuo sivujen ulkoasu ei ole sitä "findesignia"...

Kritiikki siis ihan puhtaasti vain sivujen ulkonäköä koskien, idea itsessään on mahtava. Voisi vaan lisätä uskottavuutta, jos kotisivujenkin designiin olisi paneuduttu hieman enemmän...

Niina kirjoitti...

Anonyymi niina sanoi...

Sait kokeiltavaksi mineraalimeikkejä olisi kiva tietää mitkä sävyt sait testattavaksi ja onko sävyt olleet hyvät? - kiitos

Niin ja tämä mystinen nainen jonka nimeä et muistanut on Edem Agbekey-Taylor. Hän esittäytyi messuilla ja lappusessa minkä antoi minulle oli hänen yhteystiedot.

Niina kirjoitti...

siis Inkutoon liittyvä mahtava nainen :)

Noora kirjoitti...

Kaikille:Joo saitti ei ole kauneudella pilattu :/

Niina:Kiitos nimestä!! Mineraalimeikeistä tulee arviota heti kun olen käyttänyt niitä vähän kauemmin. En voi tehdä kunnon reittausta parin viikon perusteella!

Anonyymi kirjoitti...

No huh! Todellakin pahan näköiset nuo Findesignin sivut, "isänmaallista" meininkiä suoraan 90-luvulta! Syö kyllä uskottavuutta, vaikka idea vaikuttaa mainiolta. Uskomatonta että vieläkin voidaan päästää tuollaista läpi, ja tässä tapauksessa vieläpä _designia_ markkinoiva taho!

Suvi, kirjoitti...

Minä ostin myös Kalmakurjen kaulurin! Pidin Findesignin ideasta, mutta mielestäni logo on ankea.

Suositut tekstit