22.11.2009

Café Engelin lämmössä

Jos satut olemaan nälkäinen ja Helsingin keskustassa, suuntaapa askeleesi vaikka Café Engeliin. Helsingin tunnelmallisimman kahvilan feta-pinaatti -piiras on nimittäin maistamisen arvoinen.

En tosin ole ihan varma, auttaako kännykkäkameran kuva mielikuvan muodostamisessa, sillä piirakka ja salaatti eivät ehkä ole ihan edukseen tässä...

... Mutta maku oli mahtava! Tuo banaanin näköinen asia on muuten marinoitua munakoisoa ja piirakan kylkiäissalaatti olikin niin herkullinen, että olisin helposti voinut tilata pelkän salaattiannoksen. Bonuspisteet myös tuoreesta ananaksesta. Hinta oli about 10 euroa, joka on minusta täysin okei annoksen kokoon nähden. Myös ruokaseurani tilasi saman annoksen ja hehkutusta kuului myös pöydän toiselta puolelta. Noora ja Leyla antavat annokselle kiitettävän :)

5 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Ymmärrän, että siellä teilläpäin tosiaan on kalliimpaa, mutta en kyllä ikinä olisi itse maksanut noin pienestä annoksesta kymppiä :o

Anonyymi kirjoitti...

Engel onkin yksi kaupungin fiineimmistä mestoista, siellä on mm. pöytiintarjoilu ja näköala tuomiokirkolle. :)

Anonyymi kirjoitti...

Engel on ehdottomasti yksi suosikeista Helsingissä! Opiskelijallekin kohtuuhinnat, annokset ovat oikeasti kauniita, sori Noora, annos kännykkäkameralla kuvattuna ei nyt ollut ihan edukseen;)

Suosittelen lämpimästi, aamiaiset on ihania! Ja vuohenjuustosalaatti! Ja kesän elokuvaillat...

Noora kirjoitti...

Reetta: Niin, täällä Helsingissä on kallista :(

Anonyymit:Niin, tunnelma ja näkymä maksavat... Ja sori kuva, mutta kun ei ollut parempaa kameraa mukana :) Hih, annos näyttää ihan limaiselta. Ehkä on pakko käydä ottamassa uusi kuva, heh..

Anonyymi kirjoitti...

Engel on omakin suosikkipaikkani, mutta siitä huolimatta piirakkakokemukset (myös feta-pinaatti) eivät ole aina olleet ihan onnistuneita. Kalliskin se on, mutta tunnelmaltaan ainutlaatuinen, ja pöytiintarjoilu on aina pöytiintarjoilua!

Maria

Suositut tekstit