14.10.2009

Vanhan takin uusi pituus

Jess! Vihdoinkin lyhennettäväksi jätetty trenssi on saanut uuden pituuden. Tsekkaa video ja kuvat Olotilasta.Olen kuluneiden viikkojen aikana jutellut usean ihmisen kanssa suutari- ja ompelijapalveluiden käyttämisestä, ja kaikilla tuntuu olevan omat suosikkinsa. Minusta hyvät asiakaspalvelijat ansaitsevat tulla kansan tietoon, joten käypä vinkkaamassa Olotilan tekstini perään, missä juuri sinä lyhennytät housusi tai laitatat kenkiisi uudet korkolaput. Haussa Suomen parhaat käsityöläiset!

Psst... Kuluneen viikon aikana olette (taas kerran) rikoneet Kempparin viikkokävijäennätyksen. Nyt teitä on jo yli 8000. Hieno juttu kaverit!

8 kommenttia:

Iisi kirjoitti...

Pirkanmaalla asustaville tiedoksi Ateljee Leena Kopra Orivedellä: pitkän linjan ammattilainen taitaa vankalla ammattitaidolla kaiken korjausompelusta hää- ja juhlapukujen suunnitteluun ja toteutukseen sekä verhoihin. Nettisivuja ei toistaiseksi ole, mutta numerosta 03-3346028 voi tiedustella tarkemmin.

Katja kirjoitti...

Tapiolassa on Heikintorilla mainio suutari, korjasi jopa ukon puhkikuluttamat nahkasaappaat uudenveroisiksi. Nopea ja mielestäni edullinenkin.

Noora kirjoitti...

Kiitti vinkeistä! Mä olen kuullut kehuja Karhupuiston nurkilla olevasta suutarista (Viide linja?) ja Viipurinkadun lähisuutari osaa kanssa kyllä hommansa! Itseasiassa: en ole tainnut koskaan saada yhdeltäkään suutarilta huonoa palvelua...

Tiia kirjoitti...

Lahdessa Ateljee Ompelimo Feldassa sain teetettyä muutoksia iltapukuuni, jota käytin häissäni. Hyvä palvelu, loistava jälki ja edullinen hinta. Ompelijan nimeä en muista, mutta nuori nainen oli kyseessä.

seeds kirjoitti...

Ai niin, eiliity nyt tähän aiheeseen, mutta... joku aika sitten kirjoitit tsekakavasi sushipaikat läpi MSG:n käytön suhteen. Jos siis teet joskus aiheesta postauksen, niin liitäpä siihen Turun kauppahallin Kado Sushi bar. Heillä kaikki muu on MSG vapaata, paitsi valitettavasti misokeitto. Mutta: jos pyytää erikseen MSG-vapaata misokeittoa, he pyöräyttävät sen asiakaalle kymmenessa minuutissa, tai 10 min etukäteen soittamalla sen saa eteensä heti saapuessaan.

seeds kirjoitti...

Niin joo... Ja Turussa tosi edullinen, nopea ja hyvä suutarin on Torisuutari joka sijaitsee pienessä kopissa Kauppatorin itälaidalla. Kaikki pienemmät hommat sa melkeinpä odottaessa, ja hinnat ovat opiskelijankin kukkarolle todella ystävälliset.

Tampereella puolestaan hyvän palvelun suutari löytyy ainakin asematunnelista. Siellä ovat laittaneet hajonneeseen kenkääni uuden pohjan vartissa (vaikka oli kuulemma kiire ja veikkasi hommaan menevän puoli tuntia) minun odottaessani yksikenkäisenä tiskillä:)

Anonyymi kirjoitti...

ihan OT: satuinpas jostakin lukemaan, että glyseroli hammastahnassa on tosi huono asia ja sitähän on lähes kaikissa luomutahnoissa ja lasten tahnoissa. Glyseroli tekee ilmeisesti jonkunlaisen kalvon hampaan pinnalle ja estää kiilteen muodostumista. KÄÄK! Pitääköhän paikkansa? Laveran tahnoissa ei ilmeisesti ole glyserolia.

Noora kirjoitti...

Tiia:Toi sun ikoni on niin herkullisen näköinen!!! Mä rakastan noita lakuja. Nälkä..

Seeds:Oi mitä palvelua!!

Suositut tekstit