12.10.2009

Selityksiä

Vaikkei ehkä pakko olisikaan, haluan selittää teille, miksi Kemikaalicocktailin keskustelufoorumi ei ole vielä(kään) auennut. Tiedän nimittäin, että osa teistä odottaa sitä kuumeisesti - lupasinhan sen aukeavan syksyn aikana - ja olen pahoillani, ettei foorumi ole vielä auki!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan: käyn neuvotteluja blogitoiminnan laajentamisesta. On siis ilmaantunut taho "X", jonka vuoksi en nyt halua hätiköidä. Askel kerrallaan.


Jatketaan siis vielä hetki tällä nykyisellä muodolla ja katsotaan mitä tapahtuu. Kerron lisää heti kun voin. Sen lupaan, että foorumi aukeaa ihan varmasti, mutta koska, se selviää lähiaikoina.

Psst... Olen aloittanut Olotilassa suosikkikirpputori-blogisarjan, eka postaus löytyy täältä!

5 kommenttia:

odotellen kirjoitti...

Kiinnostaa kauheesti millainen "taho".

Onko niissäkin kilpailua?

seeds kirjoitti...

Muistelenko omiani, vai oliko täällä joku aika sitten kyselyä halukkaista kirjoittajista osallistumaan blogin kirjoittamiseen? (Saatan nyt kyllä kuvitella tai sekoittaa johonkin toiseen...) Jos oli, niin mtenköhän sille projektille kävi ja liittyköhän se tähän mahdolliseen formaatin muutokseen?

Noora kirjoitti...

Odotellen:En voi sanoa mitään..

Seeds: oli ja liittyi ja on kesken :)

joo kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=13522:nyky-euroopan-orjat-raatavat-italian-tomaattiviljelmillae&catid=36:ulkomaat-paeaeuutinen-&Itemid=6

jurilab ???? kirjoitti...

Joo, se linkki ei auennut ollenkaan, huomasitkos?

Laitan yhden tuohon... Siis kaikki on kauppatavaraa, varokaa!

Suositut tekstit