29.10.2009

Reilua

Kiitos kaikille Reilun kaupan cocktail -arvontaan osallistuneille. Vastauksia tuli yli 300! Selvästi suosituimmat Reilun kaupan tuotteet mielestänne ovat banaanit. Täytyy sanoa, että kyllä Reilut banskut omiakin suosikkejani ovat. Lisäksi ostan usein Reilun kaupan hunajaa ja teetä.

Myös moni teistä suosii hunajaa ja erilaisia teelaatuja. Näiden lisäksi suklaa, viini, sokeri, kahvi, ananas, kaakao, avocado, appelsiinit, banaanilastut, appelsiini-mango -mehu, jogurtit ja kaneli mainittiin. Itse en syö lehmänmaitojogurtteja, joten en edes tiennyt, että Reilua jogurttia on olemassa.

Mainitsitte myös Reilun kaupan vanulaput, pyyhkeet, kankaat, pikkarit (vaatteet ylipäänsä), ruusut, matot ja Fair trade -kortsut. Etenkin viimeinen hymyilytti :)

Ben & Jerry´s -jäätelöt mainittiin myös ja ehkäpä minunkin olisi nyt paikallaan tunnustaa yksi paheeni...

Jätski on minulle harvinaista herkkua. Taisin viime kesänä syödä kaksi tai kolme jäätelöä. Mutta Ben & Jerry´s Cholocolate Macadamia on vaan jotakin ihan uskomatonta. Asiaa ei auta yhtään se, että tuotetta myydään vastapäisessä videovuokraamossa... Paheeseen tosin tehoaa hyvin yksi juttu: jäätelön syöminen. Meikäläisen maidonsietokyky on nimittäin sitä luokkaa, että kun joskus sortuu, niin ei taas vähään aikaan tee mieli. En nyt mene yksityiskohtiin, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan. Jäätelö on silti ihanaa, ei siitä mihinkään pääse.

Loppuun se tärkein: Reilun kaupan -kilpailun voittaja on Tomomi. Onnea voitosta, saat mm. hunajaa, mausteita, teetä ja kahvia sekä kaksi Reilun kaupan -kassia! Laitapa osoitetietosi minulle osoitteeseen kemikaalicocktail@blogspot.com niin lähetän cocktailin hetimiten sinulle. Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille!!

7 kommenttia:

Edith kirjoitti...

Ben & Jerry on muuten myyty v. 2000elintarvikejätti Unileverille.

ESC kirjoitti...

Jee! Onnea vaan voittajalle. (kateus ;) )
Siis mitä, onko Ben&Jerry´s reilun kaupan tuote? On mennyt multa kyllä täysin ohi. Mutta samaa mieltä olen kanssasi, ihanaa, ellei jopa parasta ostojäätelöä!!!

Noora kirjoitti...

Edith:Tiedän.

ESC:Ei kaikki Ben & Jerryt, vain muutama tuote, esim. juuri mun suosikki.

E407 ja levävalmisteet kielletty raskaana olevilta kirjoitti...

Jäätelöä voi tehdä kotonakin... Mut luomujäätelöä ei voi, kun siinä on se karrageeni, miskä aiheuttaa tulehduksia. Sitä on edelleen niin monissa jäätelöissä, et en yhtään ihmettele, jos ei sovi. Mövenpickissä ei ole, ainakaan vielä en ole huomannut...

Tomomi kirjoitti...

Jee, olen onnellinen! Sähköpostia laitettu :):):):)

Noora kirjoitti...

Tomomi:EN OLE SAANUT SULTA MAILIA!!! Laittaisitko vielä uudestaan, kiitti :) .. Eli siis kemikaalicocktail@gmail.com

Tomomi kirjoitti...

Voi ei, yliopiston sähköpostissa ollut sitten ilmeisesti jotain häikkää. Laitoin uuden mailin, toivottavasti tulee perille. :)

Suositut tekstit