27.10.2009

Radiokirppiksellä

Sukellan kirppiksille aarrejahtiin aina kun suinkin ehdin. Esimerkiksi eilen bongasin Iso Roban Fidasta mahtavan sohvaryhmän ja nämä kuvan Pertti Palmrothit puolestaan ovat löytö Tampereen Radiokirppikseltä, joka muuten on yksi suosikkikirpputoreistani.

... Siksi uusin Olotila-postaukseni tutustuttaakin teidät juuri Radiokirppikseen!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Noora, ja kiitos mahtavasta blogistasi! Kysymys ei kuulu varsinaisesti blogauksesi aiheeseen mutta olisi kiva kuulla, mistä suosittelisit vasta-alkajaa hankkimaan raakasuklaa-ainekset, tietysti mahdollisimman edullisesti? :) Nettikauppoja on paljon, mutta onko joku ylitse muiden? Asun paikkakunnalla, jossa ei juuri luomukauppoja löydy.

Salla kirjoitti...

Ihan mahtavat, etenkin korko!

Mujeril kirjoitti...

Hienoa, että Tampesteria on esitelty. Itse suosin Tre:lla myös Bonus-kirpparia sekä uutta Ilona Shoppia, joka on pieni mutta hirveän kodikas.

Upeat kengä muuten, ei ole oma kirppusilmä vielä kehittynyt niin, että itse tuollaiset bongaisin. Harjoittelun puutetta!

Anonyymi kirjoitti...

Mageet saappaat! :)

Anonyymi kirjoitti...

damn oon itse etsiskellyt punaisia kenkiä koko syksyn..

kaupan hyllyllä ihka uudet kengät houkuttaa, mutta hinta on 50e.

Kirppareilta on vaan niin vaikea löytää mitä haluaa lyhyessä ajassa :( (talveksi punaiset saappaat kiitos)

Aletheia kirjoitti...

On muuten TODELLA upeat kengät! Radiokirppiksellä onkin aina ihan pakko käydä kun Tampereelle eksyy. Se hyvä mieli mikä tulee kun löytää jotain harvinaista ja persoonallisen hienoa omaan tyyliin sopivaa vieläpä edullisesti ja ekologisesti on ihan mahtava. Pistää miettimään, miksi ikinä ennen tilasi tusinarytkyjä jostain hennesin nettikaupasta potien huonoa omatuntoa sekä rahan tuhlaamisesta että tuotteien epäeettisyydestä.

Elina kirjoitti...

Radiokirppis on saanut viime päivinä Aamulehden tekstiviestipalstalla aikalailla huonoa palautetta palvelun tylyydestä ja myyjien huonoista käytöstavoista. Itselleni ei onneksi ole sattunut moista kohdalle, mutta enpä tosin kovin paljoa siellä asioikaan.
Tampereella suosin käytettyjen vaatteiden metsästyksessä Fidaa ja Kaunotarta & Kulkuria. Radiokirppis on mun makuun liian iso ja sokkeloinen, kun taas Bonukselta en löydä koskaan mitään.

Hassua, että nyt noita punaisia kenkiä haetaan, kun vastahan niitä muutama talvi sitten oli kaupoissa pilvin pimein. Itse haaveilen El Naturalistan liloista nilkkureista.

Riina kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/tamperelainen-kirpputori-harkitsee-paasymaksua/159942

En ole ikinä oikein itse tykännyt radio kirppiksen ahtaudesta ja asiakas palvelu toden totta on tylyä. Sen sijaan pelastusarmeija ja fida, sekä Tammelan ihana Kaunotar ja kulkuri saa myös minun pisteeni.

maa olen kans salost kirjoitti...

tiestko, etta salossakin on nykyisin radiokirppis?

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Olen huono tässä, ostain harvoin netistä.. Puhdistamo.fi myy ainakin. Katsopa hinnat sieltä ja vertaa sitten vaikka muihin nettimyyjiin, googlettamalla löytyy varmasti useampikin kauppias!

KAIKILLE: Mäkin allekirjoitan tylyn kohtelun.. Ehkä se kuuluu konseptiin :)

Mää olen kans..:Joo tiedän! Tai siis en muistanut että se on Radiokirppis ennen kuin luin nettisivuilta.

Suositut tekstit