26.10.2009

Linssikeittoa Mokossa

Uuden työhuoneeni myötä liikun aiempaa enemmän ihmisten ilmoilla. Se on mahtavaa! Olen viimeiset viisi vuotta kökkinyt päivittäin, yhdeksästä viiteen Pasilassa, ja melkein päivittäin syönyt lounaan toimituksen deskihuoneessa. Nyt vihdoinkin pääsen joka viikko testailemaan keskustan lounaspaikkoja. Se on oikeasti eksoottista!

En syö lounasta ulkona joka päivä, mutta ainakin kerran tai kaksi viikossa käyn joko Trocaderossa, Silvopleessä tai ehkä vastedes myös Mokossa. Yllätyin nimittäin Moko marketin linssikeitosta tosi positiivisesti.


... Okei sori, keitto näyttää kuravelliltä, mutta maistui erinomaiselta. Nyt en muista, paljonko keittolounaastani maksoin, mutta herkkua oli kyllä. Mokossa on päivittäin tarjolla päivän keitto, uuniperunoita, wrappeja ja salaatteja, ja annoksia saa myös mukaan. Vinkkinä myös, että Mokossa järjestetään lauantaisin aamiaisbuffet.

Psst... Jos et vielä ole osallistunut Reilun kaupan tuotepaketti - arvontaan, teepä se täällä.

5 kommenttia:

Basilika kirjoitti...

Tein juuri viikonloppuna linssikeiton tummista Puy-linsseistä (en ole ennen käyttänyt). Tuomio lapsilta: "näyttää vessatavaralta" , eikä kukaan suostunut maistamaan :)ja siitä tuli tosi hyvää!
-Basilika

Anonyymi kirjoitti...

Lounasvinkkinä Kuvataideakatemian Kasvisbaari.

Kivinen

sirpa kirjoitti...

Puhut usein luonnonkosmetiikasta, mutta et suomalaisista merkeistä? Miksi, nehän olisivat eettisesti paljon parempia kuin saksasta tuodut tuubit.

Noora kirjoitti...

Anonyymi:Kiitti vinksitä!

Sirpa:Yksinkertaisesti, koska on ole löytänyt kotimaisia brändejä, jotka sopisivat minulle. Pyrin kirjoittamaan tuotteista, joista pidän (en hirveän usein hauku tai dissaa brändejä), enkä vaan ole vielä törmännyt kotimaisiin tuotteisiin, joista tykkäisin. En tietenkään ole testannutkaan kaikkia! Olen maininnut blogissani esimerkiksi kotimaisen Blueberry livingin, AMn sekä Frantsilan, ainakin. Itseasiassa olen erittäin kiinnostunut eräästä uudesta kotimaisesta luomusarjasta, mutta kun olen ollut yhteydessä valmistajiin, eivät he ole edes vaivautuneet vastaamaan minulle. Syytä en tiedä. Monet ulkomaiset, kokeneemmat brändit hallitsevat mainostamisen ja tiedottamisen paremmin, ehkäpä se on yksi syy siihen, että olen ylipäänsä saanut infoa niistä tuotteista, jotka nykyisin ovat lemppareitani. Mutta innoituksena tästä, voisinkin tehdä postauksen kotimaisista luonnonkosmetiikkasarjoista :)

sirpa kirjoitti...

Noora: Kiitos vastauksesta. Ymmärrän nyt hyvin, miksi et ole kotimaisia tuotteita hehkuttanut yhtä lujaa kuin muita.
Harmi että valmistaja ei ole ottanut sinuun yhteyttä. Taisi jäädä arvokasta tietoa saamatta sekä sinulta että meiltä.

Itselleni taas sopii kotimaiset (Frantsilan) tuotteet paremmin kuin kokeilemat ulkomaalaiset (weleda, hauschka, sante jne..)
Paitsi Melvita on poikkeus ölyissä.

Suositut tekstit