24.10.2009

Hengenravintoa

Kulunut 24 tuntia on ollut hillitön: Patrick Wolfin us-ko-ma-ton Tavastian keikka, sekä Kirjamessut, joiden saalis saaisi minut kateudesta vihreäksi, elleivät kirjat sattuisi olemaan minun :)

Palaan kirjoihin lähipäivinä, tässä Patrick.Eilisellä keikalla kuultiin paljon viulua. Yläpuolen Hard Times - videon Turkki-disco - jouset uppoavat minuun täysillä. Olen ihan yhtä rakastunut Patrcikin bändin viulistiin, Victoria Sutherlandiin, kuin herraan itseensäkin. Nainen soitti koko keikan aivan nuotilleen ja rytmilleen ekstaktisti oikein, ja se ei tällaisessa musassa, live-keikalla ole ihan helppoa se. Sori nyt tämä musa-analyysi, mutta 24 vuotta viulua soittaneena en vaan voi sivuuttaa tällaista mahtavuutta hehkuttamatta. Siksi siis vielä tämä alapuolen klippi...Herra Wolf bändeineen on ihan yhtä pysäyttävä musiikkikaupan ankeassa valaistuksessa kuin Tavastian strobo-räiskeessäkin. Harva pystyy tähän. Sitä kutsutaan karismaksi.

4 kommenttia:

elena kirjoitti...

Eli Patrickin viulisti on nimeltään Victoria Sutherland, ja aivan loistava!!

keikka ei ollut niin pysäyttävä kun briteissä joskus mutta empä muista milloin viimeksi suomessa olisin ollut yhtä hienolla keikalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Noora!

http://3.bp.blogspot.com/_86_lY1ys_9g/SuQA2rKCBtI/AAAAAAAABYc/OVbT8lKtHqg/s1600-h/IMG_1880.JPG
Tuollainen kuva löytyi More to love! -blogista (http://mor3tolov3.blogspot.com/)..

Osaatko sanoa, kuinka tavallista on, että kierrättämämme maitopurkit päätyvät Intiaan? :)

elena kirjoitti...

kumpi on oikein empä vai enpä? :D

Noora kirjoitti...

Elena:KIITOS!! Laitoin nimen heti blogaukseen :)

Anonyymi:OHHOH!! Tämä vaatii vähän nuuskimista..

Elena: Enpä :)

Suositut tekstit