19.10.2009

Kasvistorni

Kun tietokone sanoo "käynnistyslevysi on täynnä" lienee paras aloittaa siivousoperaatio. Poistaessani matskua koneelta ja putsatessani kuvapankkiani, löysin foton tässä taannoin nauttimastani kasvisillallisesta. Aika herkullisen näköistä, eikö?

Ystäväni rakensi kasvistornin kesäkurpitsasta, sipulista, tomaatista ja munakoisosta, maustoi koko homman jotenkin (top secret) ja heitti systeemin uuniin. Keko pysyy koossa yksinkertaisesti hammastikulla.

Itse varmaan marinoisin munakoisot valkosipulissa ja soijassa, kesäkurpitsoihin käyttäisin ehkä currya, tomaatit voisivat mennä tikun nokkaan ihan sellaisenaan ja sipulin puolestaan voisi marinoida makeaksi. Pitää ehdottomasti testata, ja tulostaa oma resepti kasvistornista tänne...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

namm, nayttääpäs ja kuulostaapas herkulliselta! :)
testaa ihmeessä omaa reseptiä ja raportoi lopputuloksesta meillekin!

pakko vielä kehua, että olet mahtava ja blogisi on monipuolisuudessaan paras kaikista! ihailen tyyliäsi kirjoittaa ja elää tätä ainutlaatuista elämää!

danke schön! ;)

-ikuinen coctailfani

Katariina kirjoitti...

Mmmm... herkullisen näköinen ja sen verran kevyt, että jaksaa jälkkäriäkin! :)

Nattuli kirjoitti...

Näyttään ja kuulostaa todella hyvältä. Lopetin juuri lihansyömisen, joten maittavat kasvisreseptit tulevat todella tarpeeseen.
Kootut ruokauutiset täältä

Noora kirjoitti...

Cocktailfani:Kiitos kehuista, punastuin melkein!

Katariina:Just niin, jälkkäri on tärkeä :)

Nattuli:Reseptejä löydät juurikin Kempparista, linkki ylimmässä blogauksessa!

Suositut tekstit