13.10.2009

Hops-shop

Monella teistä ehkä on jo lisävalon tarve? Minä olen jo kaivanut kirkasvalolamppuni kaapista, kohta etsin käsiini myös kynttilänjalat. Onnistun jostain syystä aina sotkemaan paikat steariinilla, mutta tämän kynttilänjalan avulla säästyisin siltä!
Pia Östin suunnittelema Candle-kynttilänjalka on yksi nettikauppa Hops-shopin tuotteista. Nettikauppa myy yksittäisten, suomalaisten designereiden tuotteita, ja kauppa myös esittelee muotoilijansa. Kaikilla suunnittelijoilla ei ymmärtääkseni ole varsinaista eko-aatetta, mutta muutaman kohdalla asia mainitaan erikseen. Esimerkiksi Hops-shopisti Johanna Sandberg antaa uuden elämän vanhoille verhoille ja Johanna Högvägin Highway Design-tuotteet on toteutettu luonnonmateriaaleille käsin painaen. Hienoa designia!

10 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Olen lähdössä New Yorkkiin ja kaipaisinkin vinkkejä. :) Kiitos jo etukäteen! Ja Noora, anteeksi että kyselen tälläisiä täällä.

Noora kirjoitti...

Niina:Hyvä että muistutit!! Olen siis ollut kaupungissa vain kerran, enkä siis ole tosiaan paras tietolähde, mutta tässä pari vinkkiä:
1. Hanki Mondon Nyki-opas
2. Tsekkaa mun Nyki-postaukset, niitä on vaan muutama, mutta lue ainakin ne. Tässä linkit: eka
http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2008/06/puuroa-riisikeittimess.html
ja toka:http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2008/07/maailma-kdess.html
.. ja kolmas:
http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2008/11/patukkaa-puuroa-ja-nyki.html
3.Käy Opening Ceremonyssa, syö aamupalaa ulkona, piipahda Brooklynissa ja tee ehdottomasti visiitti Whole Foodsiin. Ja aisti kaupunkia täysillä :)
Mä en ole hirveän hyvä antamaan mitään tiettyjä paikkoja, joissa käydä, koska itsekin olen ollut siellä vain kerran.. Mutta testaa ainakin noi :) Hyvää matkaa ja muista kompensoida päästöt!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tutkia aihetta:

Codex Alimentarius

?

Anonyymi kirjoitti...

Valoa kaivataan ja paljon. Onneksi jaksoin tutkia kirkasvalolamppujen lappuja ja löysin melkein saman tehon omaavan lampun kattolamppuuni. Säästin näin 90€.
Ajattelin asuntoni lopukin lamput vaihtaa näihin todella tehokkaisiin kirkasvalolamppuihin!

IreneH kirjoitti...

Kynttilät on kyllä ihania ja niitä oon jäänyt kaipaamaan, nyt kun kissojen kanssa on aivan mahdotonta pitää mitään mikä palaa tai on kuuma :)
Hunajakynttilät erityisesti on mun suosikkeja, kun onnistuin yhtenä talvena polttamaan niin paljon steariinikynttilöitä että vielä vappunakin koko kämppä lemusi ihan steariinilta..

Tunnelmallista syksyä!

Zepa kirjoitti...

Havin ne kaikkein vanhanaikaisimmat (olivat samanlaisessa pakkauksessa kai jo 1960-luvulla tai jotain) ei valu.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ihana blogi! Kiitos, että jaksat ottaa selvää asioista ja kertoa kokemuksistasi. Olen vasta melko tuore lukija, mutta menettänyt täysin sydämeni.

Mitä mieltä olet muuten Erisanin alumiinittomista dödöstä tai onko tuote sinulle tuttu?

http://www.erisan.fi/deodorant_rollon_50ml

Anonyymi kirjoitti...

Iso kiitos Noora! -Niina

Anonyymi kirjoitti...

Vastaan Nooran puolesta ;-)

Erisanin dödöstä on aiemminkin kommenteissa kysytty ja taisin silloinkin asiaan vastata eli Erisanin dödö on siitä hyvä, että siinä ei ole alumiinia, parabeeneja, hajusteita tai väriaineita, mutta muuten se ei ole lähelläkään esim. luonnonkosmetiikkaa, koska dödö sisältää mm. PEG-yhdisteitä.

Jos markettikosmetiikkaa haluaa käyttää niin Erisan on sen parhaimmistoa, mutta itse suosin ainesosien takia luonnonkosmetiikan dödöjä, joista puuttuu alumiinin lisäksi muutkin epäsuotuisat aineet.

-Satu

Mari kirjoitti...

Niina, jos New Yorkin ruokapuoli kiinnostaa, niin blogissani on jotain vinkkejä. Esim.
http://kurpitsamoska.livejournal.com/57369.html
ja
http://kurpitsamoska.livejournal.com/57285.html

Hyvää matkaa! NYC on ihana ihana kaupunki. :)

Suositut tekstit